Ürünlerinizi sergilemek, depolamak ve göndermek için yüksek kaliteli baharat ve bitki ambalajı. Ürünlerinizi daha taze, yeniden kapatılabilir ayakta duran poşet ve ambalaj baharat ve bitkisel ürünleri poşetlerinde daha uzun süre korur. Tüm kültürlerde baharatlar, otlar ve çeşniler yemek pişirmede hayati öneme sahiptir, yiyeceklere ve pişmiş yemeklere ilahi tatlar ve aromalar verir. Herhangi bir mutfakta tuz, karabiber ve belki de zerdeçal, kakule veya zaatar gibi daha egzotik bir şey bulabilirsiniz. Ayrıca yemek severlerin aradığı lezzetleri veren baharat karışımları da giderek artıyor.

Bu ürünler için doğru perakende ambalajını bulmak çok önemlidir. Güneş ışığına, ısıya, havaya ve neme maruz kalmak, her baharatı ve otu benzersiz kılan etkiyi ve aromaları azaltabilir. Ticari baharat ambalajımız delinmez ve hava geçirmez bir sızdırmazlık sağlar. Poşetlerimizin çoğunda dahili tekrar kapatılabilir fermuarlar mevcuttur ve ayrıca alternatif tekrar kapama seçenekleri olarak teneke bağ, bant veya metal klipsler de sunuyoruz. Baharatlar için yüksek bariyerli torbalarımız ve torbalarımız, ürününüzü daha uzun süre taze tutmak için mükemmel bir seçenektir.

Sizi esnek çanta ve poşet serimizi satın almaya veya biraz daha baharatlı bir şeye yükseltmeyi düşünmeye davet ediyoruz! Sıcak damgalamadan etiket uygulamasına kadar, hızlı geri dönüş ve daha düşük minimumlarla sunulan baskı seçeneklerimizi kullanarak, baharat ambalajlarımızdan herhangi birini markanızla kişiselleştirebilirsiniz. Veya ambalaj tasarımınızla ilgili her şeyi tamamen özelleştirmenize olanak tanıyan tam renkli baskı hizmetlerimizle işleri maksimuma çıkarın.

 

Baharat ve Bitki Paketleme


Baharat ve otlar damak zevkimizi memnun eder, tabaklarımıza canlı renkler ekler ve yemeklere nefis bir lezzet katar. Kokulu baharatlarınızı ve bitkilerinizi taze tutmak için, seçtiğiniz baharat ve bitki ambalajının hava geçirmez olması zorunludur; istenmeyen nem ve kokuları dışarıda tutar. Epoşet, ürünlerini paketlemek ve tanıtmak için basit ve kolay bir yol arayan markalar için benzersiz baharat poşetlerini ve baharat paketleme fikirlerinin yenilikçi bir koleksiyonunu sunar.

Yeniden kapatılabilir gıda ambalajı baharatlar için en iyi ambalajdır, çünkü bu gıda torbası torbaları dış nem ve kokulara karşı bariyer koruması sağlar. Buna ek olarak, baharat ambalajımız ve bitki ambalajımız yeniden kapatılabilir, tekrar kullanılabilir ve son derece hafiftir; geleneksel hantal şişeler, kavanozlar ve teneke kutular için ideal bir ambalaj alternatifidir. Tüm hava geçirmez gıda ambalaj poşetlerimiz, özel ihtiyacınızı karşılamak için çeşitli stillerde, boyutlarda ve malzemelerde mevcuttur.


Özel Baskılı Bitki Paketleme Torbalarının Faydaları

Farklı ebatlarda stok ambalaj poşetlerimiz ve torbalarımız mevcuttur. Daha küçük bitki ve baharat ambalaj poşetlerimiz, tek kullanımlık baharat losyonları veya tek kapta akşam yemeği baharat karışımları için mükemmeldir. Toplu olarak paketlemek için otlarınız ve baharatlarınız  varsa, daha büyük poşetlerimiz onları daha uzun süre taze tutacaktır. Hatta çevre dostu bitki ambalaj poşetlerimiz bile var. Bu torbalar geri dönüştürülebilir ve hatta kompostlanabilir, bu da çevre üzerindeki etkilerini azaltmak isteyen insanlar için popüler bir ambalaj seçeneğidir. Otlar çevrelerine karşı hassastır - onları bir perakendeciye gönderdiğinizde, rafta ne kadar süre kalacakları hakkında hiçbir fikriniz olmaz. Doğru tipte kuru ot ambalajı, müşterinizin uzun süre keyfini çıkarması için içerikleri güvenli ve taze tutacaktır. 

Otlar ve baharatlar konusunda uzman olsanız da, konu toptan bitki paketlemeniz olduğunda muhtemelen bir otorite değilsiniz. Ve sorun değil! Kendi benzersiz özelliklerine göre yapılmış özel baskılı ambalajlar oluşturmak için küçük ve orta ölçekli bitki üreticileriyle çalışma konusunda uzmanız. eposet olarak baharat poşetleri çeşitlerimzi inceleyin

 


Baharat ve Bitki Paketleme Toptan Satış

Bu yazı ilginizi çekebilir Baharat Poşeti Nedir Nasıl Yapılır Nerelerde Kullanılır? Kaliteli Baharat Poşeti Nasıl Olmalı?


Epoşet, toptan stok baharat ve bitki ambalajlarından oluşan şık bir koleksiyon sunuyor. İster toplu baharat poşetleri ister genel olarak baharatlar için en iyi ambalajı arıyor olun - mevcut en yüksek kalitede fermuarlı kese torbalarının bir koleksiyonunu sunuyoruz. Hava geçirmez stand-up torbalarımız tazeliğe kilitlenir ve ürünlerinizin raf ömrünü uzatır. Yeniden kullanılabilir ayakta duran poşetler baharat ve bitkilerinizin yeniden doldurma programı için mükemmel bir seçimdir. Tüm baharat ambalaj çantalarımızda toplu miktar indirimleri sunuyoruz. Malzemelerin, stillerin ve en popüler boyutların bir karışımında mevcuttur. 

Baharatlar için Ambalaj

  • Zerdeçal tozu
  • Köri tozu
  • Sarımsak tozu
  • Toz kırmızı biber

Kuru Otlar için Ambalaj

  • Biberiye
  • Kekik
  • Maydanoz
  • Kekik

Bitkisel Gıda Poşetleri

  • Tuz ve biber
  • Otlar ve Baharatlar
  • Baharat Karışımları
  • Kuru Et Ovaları


Bu yazı ilginizi çekebilir. Gıda Paketleme - Ambalaj Malzemeleri ve Ambalaj Çeşitleri

 

Baharatlar ve bitkisel gıdalat, müşterilerinizin en sevdiği yemeklere muazzam bir lezzet katar, ancak sihirlerini ortaya çıkarması için, taze olmalılar. Bu, doğru ambalajlamanın kritik olduğu anlamına gelir - eski baharatlar durgun satışlara eşittir.

Ayakta duran poşetleriyle baharatlarınızı ve bitkisel gıdalarınızı koruyun. Ambalaj ve poşetlerimiz, baharatlarınız için en iyi boyutu, stili ve özellikleri seçme esnekliği sağlar. Gaz tahliye vanaları, ağır hizmet fermuar üstleri, gözyaşı çentikleri, döküntü ağızları ve askı delikleri gibi seçeneklerin yanı sıra markanızı hayata geçirmek için size bolca yer veren farklı stiller arasından seçim yapın.

Baharatlarınız ve baharatlarınız için ne tür bir ambalaj seçerseniz seçin, bir şey aynı kalır: kalite. Tüm ayakta duran poşetler ürününüzü delinme, nem, koku ve daha fazlası gibi tehlikelerden koruyacak, baharatlarınızın ve bitkisel ürünleri depodan müşterilerinizin tat ve tazeliklerin güvenli olmasını sağlayacaktır.

 

Hızlı ve Taze Baharat ve Baharat Ambalajı

Baharatlar ve baharatlar ile tazelik her şeyden önemlidir. Ürününüz için doğru ambalajı tasarlamayı ve teslim etmeyi hızlı ve kolay hale getiriyoruz. Bize sanat eseri sağlayın veya sıfırdan oluşturmak için şirket içi tasarım ekibimizle çalışın. Tasarımınız onaylandıktan sonra, özel ambalajınızı 6-12 hafta içinde alacaksınız. 

 

Baharatlarınız ve baharatlarınız için daha da hızlı bir şekilde ambalajlamaya ihtiyacınız varsa, düz ve stok torbalar için çevrimiçi mağazamıza  bakın. Çok çeşitli boyutlar, stiller ve renkler taşıyoruz, böylece hızlı bir paketleme çözümü için markanızdan asla ödün vermeyeceksiniz.

 

Baharat ambalajlarımız hakkında daha fazla bilgi  için konuyla bizi arayın. Sorularınız varsa bizimle iletişime geçin, en kısa sürede size geri döneceğiz. Teşekkürler...

Epoşet Baharat, Bitkisel Ürün ve Gıda Poşetleri