Kilitli poşetlerin kullanımı gıda depolamasının çok ötesine geçer! Bir şeyleri kullanmanın yeni yollarını düzenlemeyi veya bulmayı seviyor musun? Kilitli poşet veya herhangi plastik saklama torbası, birşeyleri organize etmenin harika bir yoludur.

Vıcık vıcık sandviçler, dağınık yemek artıkları ve kurumuş peynirler, her yerde bulunan mutfak zımbası: kilitli torba sayesinde geçmişte kaldı. Ancak, sadece kilitli kapanabilir kilit sistemine sahip olan bu sağlam plastik poşetler için.

Yeniden kapatılabilir plastik torbalar, işleri güvenli bir şekilde planlamak için çok kullanışlıdır. Bu plastik poşetler harika bir organizasyonel kullanımları vardır. Kilitli poşetlerin sizi şaşırtacak çok fazla sıra dışı kullanımı var.

Kilitli poşetleri neden kullandığımı merak ediyor olabilirsiniz. Dayanıklılık ve kullanım kolaylığı için en sevdiğim ürün.

 

1- Tekne malzemeleri ve kamp malzemelerinizi organize edebilirsiniz

Sandviç ya da aperatifleri çantalarınızda kolay saklama için. Tüm küçük parçaları bir arada tutar ve daha sonra bir ayakkabı kutusunda veya plastik çekmecelerde saklayabilirsiniz. Ya da onları asmak için bir dolabınız veya çubuğunuz varsa, bunları pantolon askılarına klipsleyin ve saklayın.

2- Bavulunuzu organize etmek için.

Bavulunuzu dökülmelerden koruyun. Seyahat ederken çocuk kıyafetlerinizi bir araya getirmek için kilitli poşet torbalarını kullanma konusunda bu ipucunu seviyorum . Her gün, için sadece bir poşet çıkarırlar ve giyinirler! Böylece bavulunuz karışmak ve dağılmaz. Kamplarda ve gezilerde oldukça işe yarayan bir yöntemdir.

İçerik önerisi.  Bu yazı ilginizi çekebilir. Kilitli Poşet Çeşitleri Kaliteli Kilitli Poşet Nasıl Olmalı

3- Kabloları ve kullanım klavuzlarını organize etmek için kullanabilirsiniz

Hangi cihazın kablosu nerede bulmak zor mu oluyor veya bir kutuda karma karışık kaboların içinden ayıklamak zor mu oluyor. Hepsini bir arada tutmak için elektronik kabloları ve kılavuzları sıralayın ve etiketleyin . Kablolar üzerinde kablolarımız var ve bazılarının hangi cihaz için kullanıldığını not edin ve bunları kilitli poşetlere koyup kutunuza yerleştirin. Göreceksiniz dakikalrca kablo ayrıştırmaktan kurtulacaksınız.

 

4- Tarif, dergi ve gazete kupürlerinizi düzenlemek için kullanın

Kilitli poşetler için en sevdiğim kullanımlardan biri , dergi kartlarını ve dergilerden kestiğiniz tarifleri saklamak veya internetten yazdırdığınız tariflerin organizasyonu yapmaktır.

 

5- Etlerinizi marine etmek için kullanabilirsiniz.

Kilitli poşetler, etleri marine etmenin en kolay ve en iyi yoludur. Harika biftekler veya tavuk etlerinizi marine etmeyi bir deneyin. Bahse girerim kilitli poşetler için en sevdiğiniz kullanımlardan biri olacak!

6- Tabletinizi korumak için kullanabilirsiniz.

Tabletinizi veya telefonunuzu büyük bir kilitli poşete atarak yemek pişirirken yağdan ve yiyeceklerden koruyun. Ayrıca, ıslanabileceği bir yerde olduğunuzda bunu telefonunuzu korumak için harika. Not: Lütfen tamamen su geçirmez olduğunu düşünmeyin, sadece küçük bir su dirençli hale getirir. Tamamen su geçirmez kilitli torbalar için farklı ürünler var.

 

7- Sırt çantanızı, Bebek Çantanızı ve El Çantalarınızı organize edin.

Kilitli poşetler ile başka bir çantayı düzenleyin. Kirli bebek bezi imhası veya ıslak eşyalar için birkaç ekstra bulundurun. ıslak, mendil ve makyaj gibi öğeleri ayrı ayrı çantalara gruplayın veya  her şeyi elinizde tutmak için.


 

8- Kullandığınız boya fırçalarını saklamak için

Kullandığını boya fırçasını kilitli bir poşete koyun, tüm havayı sıkın ve dondurucuda saklayın. Kaldığınız yerden devam etmeye hazır olduğunuzda, paketi çıkarın ve fırçanın yaklaşık 15 dakika çözülmesini sağlayın. Bu sadece dağınık temizleme ile size zaman kazandırmakla kalmayacak, aynı zamanda boyayı koruyacak ve uzun vadede birkaç zor kazanılan para tasarrufu sağlayacaktır.

 

9-Kırıntı hazırlamak için kullanın

Kilitli poşetler bir şeyleri karıştırmak için oldukça iyidir. birde sonraki kraker veya bayat ekmek kırıntısı yapmak istediğinizde mükemmeldir. Yiyeceklerinizi bir kilitli poşete koyun ve bir oklava ile üzerinden geçin. Kırıntı yapmak konusunda nazik değilseniz, plastik torba delinebilir, bu yüzden emin değilseniz, kırıntıya dönüşmeden önce yiyecekleri iki kez poşete koyun.

10- Dolap raflarını ve mutfak çekmecelerini organize edin

Baharat ve diğer ufak parça yiycekleri raflarda az yer kaplayacak şekilde saklayın.

11. Seyahatlerde İlaçları Poşetletin

Günlük ilaçlara ihtiyacınız varsa, günlük dozları atıştırmalık büyüklüğünde bir torbaya koyun. Bunları ada ve kullanım gününe göre etiketlemek için beyaz blok tekrar kapatılabilir bir çanta kullanın. Tüm bu poşetleri tek bir çeyrek boy kilitli poşete koyun.


12. Huni

Bir Kilitli poşet çantasının köşesinde bir delik açın ve çantayı istediğiniz herhangi bir şeyi huni yapmak için kullanın. Dar ağızlı kabınıza sıkıştırın ve büyük açık uca dökün. Çantayı su, pirinç, tahıl, taş vb. ihtiyacınız olan her şeyle doldurun.


işte size kilitli poşetler kullanmak için farlı öneriler tüm bunlardan beğendiklerinizi uygulayabilirsiniz. ihtiyacınız olan kilitli poşet çeşitleri ve bıyutları için sitemize göz atın.

Sağlıcakla kalın...