İnsanlar koronavirüs pandemisi sırasında enfeksiyonu atmaya çalışırken, tek kullanımlık hijyenik bantlı poşetlerin dünya çapında şaşırtıcı bir destek gördü.

 

Bantlı poşetler covid-19 pandemi sürecinde bir çok sektörde kullanılmaya başlandı örnek verecek olursak paket servis yapan işeltmeler hijyeni korumak için ürünleri peçeteleri ve diğer malzemeleri tek kullanımlık bantlı poşetlere koydular. Tüketiciler de bu uygulamayı sevdi diyebiliriz.

 

Pandeminin etkisini yitirmeye başladığı bu günlerde restouranlar, cafeler, otel  ve diğer işletmeler tekrar açılıyor, tek kullanımlık hijyenik poşetler müşterilerine hijyenik olarak bardak, çatal, kaşık, otel odası kartları vb eşyaları teslim etmelerini sağlıyor. 

 

Müşteriler bu şekilde bir uygulamanın işletmenin hijyen kurallarına uyduğunu göstermesi açısında olumlu buluyorlar.

 

Uygulamanın hizmet sektöründe işletmelerinde müşterilerine kullanmaları için verilen eşyaların hijyenik bantlı poşetlere konularak verilmesiyle dahada yaygınlaşacağını düşünüyoruz. Hijyenik Bantlı poşetlere işletmenizin logosunu ve hijyenik tek kullanımlık ürün vb uyarı ifadeleri bakısı yapılabilmekte busayede müşteri güveni oluşturulabilmektedir. 

 

İşletmelerin ürünleri müşterilerine kapalı ortamda muhafaza ettiği tek kullanımlık hijyenik bantlı poşetler içinde teslim etmesi pandemi yayılımın düştüğü bu günlerde hijyenik ortamın sürdürülmesinde önem arzetmektedir. 

 

işletmeniz için baskılı hijyenik bantlı poşet çeşitlerimiz görmek için bu sayfayı ziyaret edebilirsiniz. 5x30 cm ölçüsünde hijyenik bantlı poşetler çatal kaşık servislerinde kullanımınız için uygun olacaktır. Otel oda kartı vb eşyalar için özel boyutta üretim yapabilmekteyiz. Büyük ürünler için 25x35 cm ve 26x45 cm boyutlarında hijyenik bantlı şeffaf poşetler kullanılabilir. Bardak vb ürünleride tek kullanımlık hijyenik bantlı poşetler içinde servis edebilirsiniz.

 

İşletmenize özel hijyenik şeffaf bantlı poşetler için lütfen bizi arayın. satış temsilcimiz size yardımcı olacaktır.