Müşteriler Baskılı Poşet üzerindeki markayı önemsemiyor. Bu yüzden markanızın basılı olduğu baskılı alışveriş poşetleri markanız veya firmanız açısından önemli oluyor. Size bu yazıda baskılı poşet sipariş etmek için rehberlik etmek istiyoruz. hangi adımlar var ve işleyiş nasıl ilerliyor. baskılı poşet siparişi için gözden kaçırmamanız gereken unsurları sizinle paylaşacağız. 

Spoiler uyarısı: Tüm süreç boyunca size rehberlik edeceğiz, ancak aslında tüm bunları baştan bir ürün uzmanıyla yapmanızı tavsiye ederim. Genellikle size ekstra bir maliyeti yoktur ve gelecekte sizi çok fazla baş ağrısından kurtarabilir. Size özel baskılı poşetler konusunda yardımcı olacak sektörün en iyilerinden biri için buraya bakın.

Markanız veya Firmanız İçin Baskılı Poşet Sipariş Etmek İçin 5 Kolay Adım

Adım 1: Baskılı Poşet Miktarınızı Belirleyin

Bu genellikle gözden kaçan bir detaydır. Çoğu kişi kaç adet baskılı poşet sipariş etmek istediklerini belirlemek için son adıma kadar bekler, ancak başlangıçta  kaç adet baskılı poşet sipariş etmek istediğinize karar vermek tüm süreci belirler. Bunun nedeni, sipariş verirken iki ana seçeneğinizin olmasıdır: Online sipariş verebilirsiniz. Az miktarda baskılı poşet sipariş etmeniz için bizim için hız sorun olmaz. Aynı zamanda çok fazla poşete (10.000-25.000) ihtiyacınız varsa unutmayın biz bir imalat firmasıyız çok yüksek adetlerde sipariş verebilirsiniz

Daha az miktarda torba sipariş ediyorsanız, çoğu insan halihazırda stoklanmış olan çantalara sonradan baskı yapacaktır. Baskı sonrası, resmi düz bir çantaya basmak veya damgalamaktır. Her iki işlem hakkında daha fazla bilgi için aşağıya bakın.


Baskılı Poşet İmalatı

Bu yöntem genellikle büyük siparişler, birden çok renk ve sıkı kayıt için kullanılır. Poşet veya torbalrın üst, alt ve köşebentlerinin hemen hemen her yerine istediğiniz kadar renkte baskı yapabilirsiniz.

Freze Çalıştırmanın Avantajları:

  • Daha fazla torba miktarı, torba başına daha ucuz fiyat anlamına gelir
  • Birden fazla mürekkep rengi
  • Üst / alt ve köşebentlere baskı
  • Daha fazla seçenek mevcuttur 


Baskı Sonrası Sıcak Damgalama - Folyo

Bir prese metal bir plaka yerleştirilir. Isı yoluyla, plakadaki görüntü bir folyo rulosundan damgalanan ürüne aktarılır. İşlem, birçok üretici tarafından hediye kutuları, etiketler ve çantalar için kullanılmaktadır. Levhaların maliyeti nispeten düşüktür ve damga kalitesi mükemmeldir. Bu aynı zamanda kısa vadeler için de popülerdir. 

Sıcak Damgalama Avantajları:

  • Yüksek kaliteli baskı
  • Hemen hemen tüm yazdırılabilir yüzeylerde kullanılır
  • Kısa tirajlar için popüler
  • Logo gerçekten göze çarpıyor


Yazdırma

Kelimenin tam anlamıyla poşetler yapıldıktan sonra yazdırmak anlamına gelir. Kolların yanına, üst / alt veya yan köşebentlere yazdıramazsınız çünkü bu, alışveriş çantasının baskı alanını bozar. Engelsiz alan, tatlı nokta olarak bilinir.  

Baskı Sonrasının Avantajları:

  • Hızlı kuruyan mürekkepler kullanır
  • Milyonlarca baskı yapacak esnek kauçuk baskı silindirleri.
  • Genellikle daha ucuz yazdırma yöntemi
  • Doğal görünüyor





Adım 2: Baskılı Poşet veya Çanta Türünü Seçin

Birçok farklı türde alışveriş çantası ve poşeti vardır ve bunların çoğu özelleştirilebilir. Bazı önemli hususlar, teslim süresi , minimum değerler ve malzeme türüdür .

Teslim süresi, belirli bir torbanın üretilmesi ve / veya sonradan basılması ve size teslim edilmesi için geçen süredir. Bu, seçtiğiniz çanta türüne göre değişecektir.

Minimumlar tam da kulağa benzedikleri gibidir: bu çanta türü için minimum sipariş. Çoğu minimum miktar 500-1000 torba civarında başlar, ancak ne kadar çok sipariş verirseniz fiyatlandırmanız o kadar iyi olacaktır. Bu konuda kendiniz şanslı hissedebilirsiniz çünkü epoşet.com olarak sloganımız az adetlerle bile siz müşterilerimize baskılı poşetler sağlayabiliyoruz.


Alışveriş torbaları ve baskılı poşetler için yaygın olarak kullanılan malzeme türleri şunlardır:

  • Plastik
  • Kağıt
  • Non-Woven (yumuşak kumaş malzeme)

Bunların her birinin varyasyonları olabilir. Onları birer birer alalım ...


Baskılı Plastik poşetler

Baskı yapılmış yüksek yoğunluklu plastik poşetler

Şeffaf bir plastik poşet, renkli plastik poşet veya buzlu plastik poşet alabilirsiniz. Plastik torbalar ayrıca "mikron" cinsinden ölçülen çeşitli kalınlıklarda gelir. Birçok şehirde, atıkları azaltmak için tasarlanmış yerel poşet yönetmelikleri vardır. Bunlar, belirli bir kalınlıkta plastik torba satın almanızı gerektirebilir. 


Baskılı Kağıt torbalar ve poşetler

Baskılı Kağıt Alışveriş çantaları, Düz beyaz ve kraft çantalar en popüler olanlardır. Bunların çoğunu bakkallarda veya küçük marketlerde görüyorsunuz. Bunlar ayrıca farklı kalınlıklarda gelir ve "GSM" olarak bilinen bir şeyle ölçülür. Bu, "Gram / Metrekare" anlamına gelir ve size kağıdın kalitesi hakkında bir fikir verir. Sayı ne kadar yüksekse, kağıt o kadar iyidir.

Ayrıca lamine (bazen Avrupa Tote Stili olarak da bilinir) veya su baskını kaplamalı kağıt çantalar da alabilirsiniz. Bunlar, normal olmayan bir kağıt torbaya güzel bir renk veya stil katmanı ekleyebilir.


Adım 3: Baskılı Poşet Sapın Boyutuna ve Türüne Karar Verin

Ölçü

Çantalar akla gelebilecek her boyutta ve şekilde gelir. Sorunları daha da karmaşık hale getirmek için, akla gelebilecek hemen hemen her boyutta çanta sipariş edebilirsiniz. Ancak endişelenmeyin, çanta üreticileri ve distribütörleri genellikle ortak torba boyutlarını stoklar. Yeni başlıyorsanız, bu standart boyutlardan biriyle gitmek muhtemelen en iyisidir. Ayrıca küçük ürünler için baskılı poşetler de alabilirsiniz.


Sap Tipi

Bu biraz aptalca görünebilir ama aslında önemli bir husustur. Seçtiğiniz sap türü, çantanıza ne kadar koyabileceğinizi, çantanın baskı alanını ve daha fazlasını önemli ölçüde etkileyebilir. Yaygın torba sapı türlerinin bazı resimleri:





Bunlar standart seçeneklerden sadece birkaçıdır. Çoğu zaman, çanta tipinizi seçtiğinizde, seçebileceğiniz standart bir kulp seçeneği de olacaktır.


Adım 4: Baskılı Çantanın Rengine ve Çiziminize Karar Verin

Şimdi eğlenceli kısım. Çanta tipinizi ve bedeninizi seçtikten sonra, artık yaratıcı süreci başlatabilirsiniz. 

Pek çok insan için, sadece mevcut logolarını çantaya koymak mükemmeldir. Ancak sürecin sorunsuz ilerlemesini sağlamak için hangi renklerle çalıştığınızı bilmeniz gerekir.

İlk olarak, çantanın olmasını istediğiniz rengi deneyin. Çoğu zaman, insanlar çantayı olduğu gibi bırakmaya veya çantaya tek bir düz renk su basmaya karar verir. Çantalara ve poşetlere akla gelebilecek hemen hemen her renkte gelir. Bazı yaygın renkler genellikle stokta bulunurken, diğerleri su basması için düz beyaz veya kahverengi bir çantaya veya poşete ihtiyaç duyabilir.

PROFESYONELLER İÇİN İPUCU: Renklerle ilgili harika fikirler için, çeşitlilik ve kalite için www.pantone.com'dan daha iyi bir site yoktur .

Buna karar verdikten sonra, sanat eserinizle çalışmaya başlayabilirsiniz. Çoğu insan için, istedikleri (ve ihtiyaç duydukları) tek şey logolarının görüntülenmesidir. Genel olarak, tasarımınız ve renkleriniz ne kadar karmaşıksa, baskı o kadar pahalı olacaktır. Genellikle her rengin ayrı ayrı basılması gerekir. Dört ayrı renge kadar yapabilirsiniz veya gerçekçi bir fotoğraf görünümü istiyorsanız 4 renkli işlemi deneyebilirsiniz.

Önemli: Çoğu resmin vektör formatında olması gerekir. Bu, "pikselleştirilmeden" veya bulanıklaşmadan yeniden boyutlandırılabilen sanat eseridir. Çoğu zaman, bu Adobe Illustrator'da yapılacak ve ".ai" dosya uzantısına sahip olacaktır.

Hazırlanmış bir çalışmanız yoksa, genellikle çok fazla sorun yaşamadan birisinin sizin için yaratmasını sağlayabilirsiniz. Birçok özel çanta sağlayıcısı, bu sanat dosyalarını düzenli olarak oluşturan bir grafik sanatçısı ile çalışacaktır. Tamamen hazırlanmış bir şeye sahip değilseniz, bir grafik sanatçısı kesinlikle sevdiğiniz bir tasarımı elde etmenize yardımcı olmak için UZUN bir yoldan gidebilir.


Adım 5: Baskılı Poşet Sipariş Edin!

Tebrikler! İstediğiniz çantayı, boyutu ve kulp tipini, rengini seçtiniz ve resminizi verdiniz. Gitmeye hazırsın!

Neredeyse!

Bu, işlerin zorlaştığı nokta olabilir. Bu noktada güvendiğiniz biriyle çalıştığınızdan gerçekten emin olmak istiyorsunuz. Her şeyde olduğu gibi, orada iyi üreticiler ve kötü üreticiler var. Çantalarını kalitesiz üretim yapan veya kötü baskı yapan bir şirketten temin eden bir şirketle çalışıyorsanız, uzun süre kötü çantalarla veya para iadesi ya da yeniden sipariş almaya çalışırken acı çekeceksiniz.

Saygın bir şirketin iyi bir satış temsilcisi de size en iyi fiyatları bulabilir ve çanta minimumları ve teslimat süreleri hakkında gerçekten yararlı öneriler sunabilir.

Seçtiğiniz şeye bağlı olarak, gizli ücretler veya nakliye ücretleri olabilir. bu konuda dikkate edilmesi gereken bir noktadır.


Baskılı Poşet Siparişinde Son Adım

En iyi eylem yolu, en başından baskılı poşet için bir uzmana danışmaya başlamaktır. epoşet.com olarak uzun yılların verdiği üretim ve piyasa bilgimizle size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız.

Genellikle harika fikirler bulmak için onlarla beyin fırtınası yapabilirsiniz ve ardından minimum değerleri, renk seçeneklerini, teslim sürelerini ve daha fazlasını öğrenmek için tüm ayak işlerini yapabilirler. Ayrıca, kaliteden ödün vermeden size en iyi teklifi sunabilmek için tüm bağlantılara sahip olacaklar.

Özel alışveriş poşeti  ve baskılı poşetler yolculuğunuzun başında kiminle çalışacağınıza dair iyi bir seçim yaparsanız, yolun sonunda büyük bir fayda sağlayabilir.

Bu süreçle ilgili herhangi bir sorunuz olursa veya herhangi bir şekilde sorularınızı yanıtlayabilirsek, lütfen bize bilgi@eposet.com adresinden e-posta gönderin veya arayın 0(216) 557 9594 - WHATSAPP: 0545 557 14 06

Poşet çeşitleriyle ilgili daha fazla yazı için https://posetcesitleri.wordpress.com/