Ambalaj jelatini ya da naylon poşet olarak da bilinen jelatin opp poşet, paketleme ve saklama amacı ile kullanılan bir üründür. Firmamız bünyesinde üretimi sağlanan jelatin opp poşetler, kullanım alanlarına göre bir çok avantaj sağlar. Jelatin poşetler nelerdir, ne amaçla kullanılır gibi sorulara yanıt arayanlar için bu ürünlerin hemen her sektörde tercih edildikleri görülebilir. Jelatin Opp Poşet Çeşitleri ve Jelatin Opp Poşetlerin Kullanımı Kaliteli Jelatin Opp Poşet Nasıl Olmalı.


Jelatin Opp Poşet Toptan İmalatı Nasıl Yapılır

Jelatin opp poşetlerin imalatını gerçekleştiren firmamız, alanında uzman ekibi ile birlikte son teknoloji ürünlerini kullanarak üretim aşamasını tamamlar. Jelatin opp poşet toptan imalatı için müşterilerimizden aldığımız üretim adeti doğrultusunda işlem yapmaktayız. Kaliteli bir jelatin poşet, dayanıklı ve uzun ömürlü olması nedeni ile sizlere kullanım kolaylığı sağlar.

Jelatin Opp Poşet Nedir?

Saklama ya da paketleme amacı ile hemen her sektörde kullanılan bir ürün olarak tanımlanabilir. Kilitli jelatin, yapışkanlı jelatin ya da bantlı jelatin olarak üç ayrı şekilde tercih edilebilir. Genel adı jelatin olarak bilinen bu ürünü firmamız bünyesinde üreterek sizlere ulaştırmakta ve dilediğiniz adet kadar üretim yapmaktayız.


Jelatin Opp Poşet Çeşitleri

Jelatinden üretilen poşetlerin kullanımı bir çok sektörde yaygın olduğu için çeşitliliği de fazladır. Jelatin opp poşet çeşitleri arasında;

  • Baskılı jelatin opp poşet
  • CPP jelatin poşet
  • Bantlı jelatin poşet
  • OPP Jelatin Poşetler

Kilitli jelatin poşet gibi seçenekler yer alır. Jelatik opp poşetlerinin genel kullanımı kilitli şekilde olmakla beraber, müşterilerimizin isteği doğrultusunda firmamız tarafından üretim yapılır.

Bantlı Jelatin Opp Poşetler

Jelatin opp poşetlerin üretimi esnasında tercih edilen bantlı modeller, dikey ya da yatay ölçülere göre istenilen boyutta üretilebilir. İstenilen malzeme jelatin opp poşetin içerisine konduktan sonra, koruyucu bant sökülerek poşet yapıştırılır. Bantlı jelatin opp poşetlerin genel kullanım alanları;

  • Dergi
  • Evrak
  • Broşür gibi seçeneklerden oluşur.
  • Kargo gönderimleri ve paketleme gibi işlemlerde çözüm üretici bir rol üstlenir.
  • Süs Eşyaları
  • Kırtasiye bijuteri gibi mağazalarda ürün teşhirinde
  • Pandemi döneminde hijyenik restaurant ve lokantalarda hijyenik servis için 

Bantlı jelatin opp poşetler 28×42 mm, 32×45 mm, 40×50 mm, 40×60 mm ve 35x45 mm gibi boyutlarda üretilebilir.


Jelatin Opp Poşetlerin Kullanım Alanları

Jelatin opp poşetlerin kullanım alanları genellikle perakendr sektörü olmakla beraber, büyük üretici konumundaki firmalar tarafından sıklıkla tercih edilir. Otomotiv sektöründen takı sektörüne kadar da bir çok alanda jelatin opp poşetlerden yararlanabilmek mümkün olur. Günlük yaşamda evlerin de bir çok paketleme ihtiyacını karşılayan bu ürünler, firmamız tarafından kaliteli bir şekilde üretilir.


Kaliteli Jelatin Opp Poşetler Nasıl Olmalıdır?

Jelatin hammaddesinden üretilerek poşet haline getirilen ve paketleme işlemlerinde sıklıkla kullanılan bu ürünler, yapısı gereği bir çok etmene karşı dayanıklıdır. Kaliteli bir jelatin opp poşetinin kullanım ömrü uzundur ve kullanıcısına kolaylık sağlar. Kolay kolay yırtılma yapmayan, esnemeyen bu poşetler içerisine aldığı ürünü hava ile temas ettirmez. Buna bağlı olarak evlerde de kullanımı söz konusu olur.

Jelatin Opp Poşetlerin Fiyatları

Firmamız bünyesinde üretimi sağlanan jelatin opp poşetlerin fiyatlandırmasına ilişkin pek çok faktör bulunur. Bunlardan ilki jelatin opp poşetlerin üretileceği adet olmakla beraber, bir diğeri ürünün boyutudur. Firmamız toptan alımlarda müşterilerimize daha ekonomik bir fiyat çıkarır. Ürünün kalitesinden kullanılan hammaddesine kadar bir çok faktöre bağlı olarak fiyatlandırmada değişkenlik görülebilir. Kalite bakımından piyasanın en üst seviyedeki ürünlerini üreten firmamız, hem kalite hem de uygun fiyat garantisi verir. Jelatin opp poşetlerin kullanımının her geçen gün yaygınlaşması, bu ürünün fiyatlandırmasına yönelik yaklaşımımızı da değiştirmemize neden olmuştur.

Ürünlerimizle ilgili herhangi bir sorunuz olursa, lütfen bize bilgi@eposet.com adresinden e-posta gönderin veya arayın 0(216) 557 9594 - WHATSAPP: 0545 557 14 06 hatlarından ulaşın.

Poşet çeşitleriyle ilgili daha fazla yazı için https://posetcesitleri.wordpress.com/