Kilitli poşetler kullanım alanının oldukça geniş olmasından ötürü, insan yaşamının vazgeçilmez bir parçası haline gelmiştir. Firmamız tarafından imalatı sağlanan bir ürün olarak, birçok farklı çeşit üzerinden kilitli poşet satışı gerçekleştirmekteyiz. Depolama ve saklama çözümlerinin vazgeçilmez ürünü olan kilitli poşetler, klasik naylon poşetlerden farklılık gösterir.


İçindekiler

  1. Toptan Kilitli Poşet Fiyatları
  2. Kilitli Poşet Ölçüleri Kilitli Poşet Çeşitleri
  3. Kilitli Buzdolabı Poşetleri
  4. Kilitli Poşetlerin Faydaları
  5. Kilitli Poşet Ölçüleri
  6. Kilitli Poşetlerin Kullanım Alanları
  7. Kilitli Poşet Kullanımının Avantajları

İçerik önerisi. Bu yazı ilginizi çekebilir. Dikkat çeken baharat ve bitkisel ürün paketleme poşetleri

Toptan Kilitli Poşet Fiyatları

Kilitli poşet üretimini gerçekleştirdiğimiz firmamız bünyesinde, ürünlerimizi hem adet üzerinden hem de toptan satın alabilmeniz mümkün olur. Toptan satışlarımızda ürünler daha uygum bir fiyata geldiği için müşterilerimiz tarafından tercih edilir. Kilitli poşet toptan satış fiyatlarımız ya da adet satışı fiyatlarımız için bizimle irtibata geçerek bilgi alımı sağlayabilirsiniz.

Kilitli Poşet Ölçüleri Kilitli Poşet Çeşitleri

Kilitli poşet kategorisi kapsamında üretimini gerçekleştirdiğimiz ürünlerin ölçüleri ve çeşitleri değişkenlik gösterir. Seri üretim gerçekleştiren işletmelerin vazgeçilmez ürünlerinden bir tanesi olan kilitli poşet, ürünlerin daha uzun süre korumasına ve düzgün bir şekilde paketlenmesine yardımcı olur. Kilitli poşet ölçüleri;

  • Kahve ambalajları
  • Şekerleme ambalajları
  • Kurutulmuş sebze ve meyve ambalajları
  • Toz gıda ambalajları gibi birçok farklı şekilde sıralanabilir. Kilitli poşetin içerisine konulacak olan ürün boyutunda önemli rol oynar.

Kilitli Buzdolabı Poşetleri

Kilitli poşet çeşitlerinden bir tanesi olan buzdolabı poşeti, gıdaların uzun süre tazeliğini korumasına yardımcı olur. Şeffaf poşet olmasından ötürü istenilen gıdanın anında bulunmasına yardımcı olur. Böylelikle hem zamandan tasarruf etmek, hem de gıdaların çürümesine engel olmak gibi faydalar sağlanır. Birbirinden farklı boyutlarda üretimini gerçekleştirdiğimiz kilitli buzdolabı poşetlerine web sitemiz üzerinden erişim sağlayarak size uygun olan modeli toptan ya da adet ile satın alabilirsiniz.

Kilitli Poşetlerin Faydaları

Kilitli poşet kullanımı birçok alanda kişiye fayda sağlar. Bunlar;

  • Şeffaf olmalarından ötürü düzenin oluşması
  • Ürünlerin zarar görmesi ya da dağılmasının önlenmesi
  • Hava ile irtibatı kesildiği için bozulma riski olan ürünlerin daha uzun süre korunabilmesi
  • Diğer ürünlerin birbirleri ile olan temasının engellenmesi
  • Özel baskı yapılabilmesi
  • İstenilen ölçü doğrultusunda üretilebilmesi
  • Üretici firmalara kalite kazandırması şeklinde sıralanabilir. Kilitli poşetler özellikle seri üretim yapan firmalara oldukça fazla avantaj sağlar.


Kilitli Poşet Ölçüleri

Kilitli poşetler üretilirken belirli standart ölçülerin yanı sıra, müşterilerimizin isteği doğrultusunda özel ölçüler ile de üretilebilir. 4x4 boyutundan başlayarak 30x50 boyutuna kadar çıkabilen kilitli poşet ürünlerimiz, adet alımları ya da toplu alımlarda tercih edilebilir. 100 adetten 2.000 adete kadar satış işlemi yaparak sizlere uygun fiyat garantisi sunmaktayız. Müşterilerimizin isteği doğrultusunda toplu alımlarda farklı ölçüler ile çalışarak her ihtiyaca uygun ürün imalatı gerçekleştirmekteyiz. Kilitli poşet ürünlerimiz hakkında daha fazla bilgi almak için bizimle irtibata geçebilirsiniz.

Şeffaf Kilitli Poşet Satın Alırken Doğru Boyut ve Kalınlık Nasıl Seçilir

Özel poşetleme uygulamalarınız için doğru boyutta kilitli poşetleri seçmek son derece önemlidir. Küçük bir çanta seçmek, kullanıcı çantadaki içeriğe sığdırmaya çalıştığında bölünmeye veya yırtılmaya neden olabilir. Benzer şekilde, büyük bir çanta daha pahalıya mal olurken, aynı zamanda taşımayı da zorlaştırır. Peki, seçilen çantanın uygulamalarınıza uygun olup olmadığını nasıl belirleyebilirsiniz?

Doğru şekilde oturan şeffaf kilitli plastik poşetleri satın almak için göz önünde bulundurulması gereken rehber şunlardır:

  • Poşetin uzunluğunu (L) elde etmek için tekrar kapatılabilir contanın tabanından poşetin dibine kadar ölçün.
  • Poşetin Genişliğini (G) almak için bir yandan diğer yana ölçün.
  • Uygulamanız sert eşyaların saklanmasını gerektiriyorsa, poşetin ölçülen genişliğinden (G) ½ʺ daha fazla olan bir poeşt seçin. Bu hesaplamayı takiben poeşetin seçilmesi, sert maddenin poşet ağzından zorlanmadan kolayca geçmesini sağlar.
  • Öğelerin kalınlığına veya hacmine göre boyutları buna göre ayarlayın. Örneğin, daha gevşek bir uyum için çantanın her iki tarafına ½ʺ ila 2ʺ ekleyebilirsiniz.

Şeffaf fermuarlı poşetler çeşitli ebatlarda sunulduğundan, çeşitli mil kalınlıklarında da üretilmektedir. Beklenen sonuçları elde etmek için doğru kalınlıkta kilitli poşetler seçmelisiniz.

Poşetler için kalınlık seçerken hatırlanması gereken birkaç şey şunlardır:

  • Ürünleri daha kısa süre saklamak için 0.6 micron tekrar kapatılabilen poşetleri tercih edin.
  • Uygulamanız, diğerlerinin yanı sıra öğeleri kirden ve nemden korumayı gerektiriyorsa, 1 Mic'luk kilitli poşetleri seçin .
  • Normal koruma gerektiren ürünleri saklamak için 0.8 micron şeffaf kilitli plastik poşet seçin.
  • 1 mic poşetleri genellikle somun, cıvata veya diğer endüstriyel parçaların depolanması sırasında ekstra korumaya ihtiyaç duyulduğunda seçilir.
  • Ağır hizmet tipi koruma gerektiren metal parçaları saklamak için 2 micl'luk kilitli poşet kullanın .
  • 2 mic poşetleri genellikle hacimli eşyaları veya keskin köşeli parçaları saklamak için seçilir. Bu kalınlığa sahip poşetler, depolanan ürünlere ekstra ağır hizmet koruması sağlar.

Doğru boyutta şeffaf kilitli poşet seçimiyle ilgili kafa karışıklığınız, ürünü satın aldığınız üretici ile görüşerek giderilebilir. Epoşet gibi önde gelen plastik poşet imalat ve ambalaj malzemeleri şirketlerinin neredeyse tamamı, müşterilerin doğru boyuttaki poşetlerin seçimine ilişkin şüphelerini gidermeye kararlı, yetkin bir müşteri hizmetleri ekibine sahip olacaktır. Bu tür lider üreticiler, uygulama gereksinimlerinizi tam olarak analiz ettikten sonra sizi akıllıca bir satın almaya yönlendirir!

Kilitli Poşetlerin Kullanım Alanları

Kilitli poşetler günlük yaşamda her türlü alanda kullanımı sağlanabilen ürünlerdir. Dolap içlerinde, çoklu kullanımlarda, evde, sokakta, iş yerinde ve her türlü ihtiyaç duyulan alanda kilitli poşetlerden yararlanabilmek mümkün olur. Mutfak dolaplarında bakliyatların ve baharatların fazla yer kaplamaması, düzenli durması için kullanılabilen kilitli poşetler, buzdolabı içerisinde de ürünlerin uzun süre korunmasını sağladığı için tercih edilir.


Kilitli Poşet Kullanımının Avantajları

Her alanda kullanılabilecek kilitli poşetler avantajları ile beraber kullanıcısını memnun eder. Yıkanıp kurutulabilen kilitli poşetler birden çok kullanıma uygundur. Küçük eşyaların kaybolmasını önlemek için tercih edilebilir. Valizlerin düzenli durması için de sıklıkla tercih edilen bir üründür. Eşyaların küften, nemden ve oksijenin aşındırıcı etkisinden korunması için de oldukça uygundur. Kilitli poşetler ekonomik saklama çözümleri olarak da bilinir.

Diğer blog yazılarımızdan Kilitli poşetlerin faydaları