İki çeşit klipsli kendinden kapanan poşet üretimi vardır. Biri doğrudan film şişirme kalıplama. Yukarıdaki kendinden sızdırmaz ağız genellikle 1.8 cm'dir ve kalınlık, kendiliğinden kapanan ağzın yakınında nispeten kalındır. Diğeri, arka sıkıştırma zinciri yöntemidir, ikinci yöntem esas olarak kompozit torbaların üretiminde kullanılır.
 
Kendiliğinden yapışan torbaların üretimi esas olarak tek film çapraz kesim, her iki tarafta ısıyla yapıştırma kullanır, torbanın pozitif ve negatif uzunluğu farklıdır, bir taraf diğer tarafa göre 3-5 cm daha uzundur, kısmı geri katlayabilir, kısmı geri katlayabilir yapışkan, tahrip edici yapışkan ve diğer kolloidler ile, koloidal plastik kapağı yırtmak için kullanıldığında geri katlayın, torbayı kapatabilir.
Kendinden sızdırmaz poşet her türlü küçük eşya (takı, hırdavat, oyuncak) iç ve dış ambalaj için kullanılabilir. Gıdaya uygun hammaddelerden üretilen kendinden sızdırmaz poşet, her türlü küçük gıda, çay, deniz ürünü vb. , nem geçirmez, koku önleyici, su geçirmez, böceklere dayanıklı, eşyaların düşmesini önler; Kendinden sızdırmaz torba, giyim ve diğer günlük ihtiyaçların ambalajlanması için de kullanılabilir, geniş bir kullanım yelpazesi sunar.Anti-statik kendinden sızdırmaz torba üretilebilir film üretimi üflerken anti statik masterbatch ekleyerek.
 
Kilitli torba ve sıradan çantalar, sıradan çantalara kıyasla bariz bir fark vardır, çünkü sıradan ambalaj çantasında mühür yoktur ve bu ve sızdırmazlık torbası ile paketleme torbası arasındaki en büyük farktır. Sıradan uygulamaların oldukça yaygındır, bu tür bir çantanın işlevi belirli bir sınıra sahiptir, yiyecek giydirildiğinde, örneğin, ağzı kapalı olabilirseniz, yiyecek ve hava teması gibi dış ortamlardan kaçınabilir, kirliliği önleyebilir yiyecek.

 

Yapışkanlı Mühür ve Başlıklı Ultra Şeffaf OPP Torbaları 

 

Tekrar kapatılabilir ultra berrak OPP poşetler, çeşitli ürünler için kullanılır, bu yüzden onları çok sayıda şekil ve boyutta sunuyoruz! Bu çantalar, ultra net yapıları nedeniyle sergilemeniz gereken özel öğeler için mükemmeldir. Her biri tekrar kapatılabilir, böylece ürününüzü içine yerleştirebilir ve güvenle kapatabilirsiniz! OPP poşetlerimiz, kolay görüntüleme için stantlara asılabilir, bu da onları ürünleri saklamak veya sergilemek için çok yönlü bir seçenek haline getirir.