Türkiye'nin ciddi iklim değişikliği sorununa yönelik artan baskı ve protestoların ardından, kağıt torbalar çevre için üzerlerine düşeni yapmak isteyen şirketler tarafından hala tam olarak benimseniyor. Peki neden kese kağıdı torbalar sürdürülebilirlik açısından plastik rakiplerini tam olarak geride bırakamıyor?


1. Kese kağıdı poşetlerin geri dönüşümü plastik poşetlere göre daha kolaydır


Kese Kağıdı ürünlerin geri dönüştürülmesi plastik ürünlere göre çok daha kolaydır. Bu özellikle kağıt torbalar için geçerlidir . Tüketicilerin çöp sahasına gönderdikleri çöp miktarını azaltmalarına yardımcı olan çeşitli geri dönüştürülmüş kağıt torbalar bulunmaktadır. Kağıt poşetlerin işlenmesi için gereken daha kısa süre, geri dönüşüm sürecinin karbon etkisini de azaltır. Ürün ambalajlamada kullanılacak olan kağıt poşetler daha sürdürülebilir bir dünya oluşturmamıza mutlak yardımcı olacaktır.


2. Kağıt peşetler ve kese kağıdı, süpermarketler için sürdürülebilir geri dönüşümlü ambalajlar sunar


Marketler birliği, kısa bir süre önce müşterileri için kağıt poşetleri yeniden sunma kararı aldı. Birlik, değişikliğin ana nedenlerinden birinin, poşetlerin plastik muadillerinden farklı olarak doğal kaynakları kullanması olduğunu belirtti.

Kağıt 'sorumlu bir şekilde tedarik ediliyor' ve müşterileri yeni kağıt poşetleri geri dönüştürmeye ve yeniden kullanmaya teşvik ediyorlar, her iki düşünce de Epoşet tarafından tamamen onaylanıyor!


3. Plastik poşetlerin iklimi değiştiren etkisi açıkça görülüyor


Plastik poşetler okyanuslarımızı ve çevremizi kirletiyor, ancak sadece vahşi yaşam için acil bir tehdit değil, aynı zamanda sera gazlarına katkıları nedeniyle gezegen için uzun vadeli bir tehdit oluşturuyorlar.

Birçok plastik poşet üretiminde kullanılan polietilen, metan ve etilen gazlarının atmosfere salınmasına büyük katkı sağlar.



İşletmeniz için sürdürülebilir kağıt torbalar, kağıt çantalar, kese kağıdı torbalar sipariş edin.

Kağıt poşetler doğal kaynakların sürdürülebilirliği konusunda mutlak bir çözüm haline geliyor ve perakende mağazalarının çevreyi desteklemek için ellerinden geleni yaptıklarından emin olmamız gerekiyor.


Sürdürülebilirlik çabalarınızda işletmenizi destekleyebilecek çok çeşitli eko kağıt çantalar, kağıt poşetler kese kağıtları ve ısmarlama kağıt çantalar sunuyoruz . Fiyat teklifi düzenlemek için bugün iletişime geçin veya online mağazamızdaki kese kağıdı ve diğer kağıt çanta ve ürünleri inceleyin mutlaka size uygun bir ürün bulacaksınız.

Gıda ambalajı ve poşetler hakkında çok çeşitli ürünleri sitemizde bulabilirsiniz ürün kataloğumuza göz atmanızı öneriyorum. eğer yardım isterseniz bir uzmanımız size yardımcı olacaktır bize bu numaradan 05455571406 ulaşabilirsiniz.


Poşet çeşitleri hakkında bilgi edinmek için bu blogdaki https://posetcesitleri.wordpress.com/ yazıları okuyabilirsiniz.