Tam buzdolabını açtığınızda, sandviç yapmak için peynir paketini çıkarın ve sadece bir hafta önce süpermarketten getirdiğiniz peynir küpünün etrafında bir mantar tabakası bulursunuz!

O zaman ne düşünürdün? (Elbette hayal kırıklığı ve öfke ile yerleştikten sonra olabilir.)

bu noktada çözüm tekrar kapatılabilir ambalaj ve poşetlerdir

Gerçekten de böyle bir durum için çok mantıklı bir çözüm!

Ve katlanarak gelişen gıda endüstrisinin bu tür paketlemeye ihtiyacı var. Demek istediğim, hangi gıda tedarikçisi yiyeceklerini tek kullanımlık yiyecek kaplarında sağlamayı tercih eder? Ambalaj endüstrisi, gıda endüstrisindeki gıda maddelerinin artan tazelik ve dayanıklılık talebine ayak uydurmalıdır.

Gıdanın taze tutulması uğruna (sıvı, katı, macun veya toz halinde olsun) tekrar kapatılabilir ambalajlama tekniği tüketici ihtiyaçlarına göre geliştirilmektedir. Tekrar kapatılabilir ambalajı erişilebilirlik kolaylığı sağlayan yeni bir boyuta getiren bu arenada sizlere.

Yeniden kapatılabilir ambalaj , tüketicinin veya kullanıcının ambalajı yeniden kapatmasına veya yeniden kapatmasına izin veren herhangi bir ambalaj türüdür . Ürün tazeliğini korumak veya dökülmeyi önlemek için genellikle ambalajın tekrar kapatılması gerekir. Yeniden kullanılabilir ambalaj , israfı azaltmaya yardımcı olabilecek birden fazla kullanıma izin verir.

# eposet.com 'dan tekrar kapatılabilir ambalajlar

Bu yazı ilginizi çekebilir.  Sağlıklı atıştırmalıklar için ambalaj nasıl olmalı?

Kullanımı sağlam yapışkan teknolojisi kolaylıkla açık tüketiciler izin ve tamamen üst veya kullanım fermuarları ile paketin birden çok kez yeniden kapatılması. Tüketicilerin ürüne başlangıçta erişmek için birden fazla conta açmasına gerek yoktur ve çıkıntısız açıklık daha kolay dökmeye izin verir. Ekstra alana ihtiyaç duyulmadan ürün kolayca sergilenebildiği ve rafta daha fazla ürün stoklanabildiği için perakendeciler için de daha kolaydır. Nakliye veya istifleme amacıyla plastik kasalara kolayca yerleştirilebilirler . Bu teknik, minimum değişiklikle mevcut paketleme teknolojisine kolayca yerleştirilebilir.

 

Ambalaj tasarımı , tekrar kapatılabilir ambalaj için farklı bir tekniğe bağlı kalıyor: Tekrar kapama, ürün farklılaşması ile birlikte daha iyi dökme kontrolü sağlayan bir pozisyon olan üst kısımdan ziyade bir torbanın yan tarafında yer almaktadır. Evde süt veya yağ paketlerini açtığımızda bile, yan tarafta bir kesim yaparız ve asla paketin üstünde olmazdık. Bu tekrar kapatılabilir ambalaj, malzeme kullanımdan sonra mühürlenebildiği ve aynı tazelikle tekrar kullanılabildiği için faydalıdır.