Son hükümet yönergelerine göre, mağazalarda, süpermarketlerde ve dışarıda yüz maskesi takmak zorunlu hale geldi.

Öngörülebilir gelecekte günlük hayatımızın bir parçası olacak şekilde ayarlanmış yüz maskeleri ile epoşet, son haftalarda yüz maskelerini korumak için poşetler üretip üretmediğimizi soran çok sayıda çağrı aldık. Bu yazıda size kendinden yapışkanlı polipropilen maske poşetlerimizi tanıtacağız.

 

Kendinden Yapışkanlı veya Kilitli Polipropilen Poşetler

 

Geçtiğimiz haftalarda, farklı şirketlerden çok fazla sipariş aldık, böylece gereksinimlerinizi karşılamak için kendiliğinden yapışan polipropilen poşetleri üretiyoruz. Şeffaf polipropilen torbalar olarak da bilinen poşetlerimiz, şeffaf polipropilenden veya şeffaf polietilenden yapılabilir, bu nedenle her ikisi de çevre dostu geri dönüştürülebilir film kullanılarak üretilir.

Muhtemelen kendinden sızdırmaz polipropilen torbaların neden şimdi popüler hale geldiğini merak ediyorsunuz? Bu ürünler, kalıcı bir yapışkan şeritle veya bir kavrama-kapama kapağıyla sağlanan basit düz kenarlı kaynak torbaları olacak şekilde üretilir. Şeffaf malzeme aynı zamanda bu ürünleri satın alan müşterilerin yüz maskelerinin tamamen kapalı olduğunu ve güvenliyken tehlikeye atılamayacağını görebileceği anlamına gelir.

Benzer bir ürüne göz atmak isterseniz polipropilen poşetlerimize bakmanızı tavsiye ederim.

 

Ürünlerinizin basılı bir versiyonunu oluşturabilir misiniz?

 

Kesinlikle! Sızdırmaz polipropilen poşetlerimizin hem düz hem de basılı versiyonlarını hem yeni hem de mevcut müşterilerimize tedarik ettik. Baskılı şeffaf polipropilen torbalar aynı zamanda bir marka oluşturma ve pazarlama fırsatıdır. Maskelerinizi veya KKD ekipmanınızı posta yoluyla gönderdiğinizde, bu, markanızı veya pazarlama materyalinizi ortaya çıkarmak için harika bir fırsattır.

Önümüzdeki günlerde, ürünlerimiz hakkında ayrıntılar, malzemeler, baskılar ve çok daha fazlasını içeren daha fazla bilgiye göz atabilmeniz için yeni şeffaf polipropilen torbalar sayfamızı tanıtacağız.

Daha fazla bilgi mi arıyorsunuz veya siparişinizi vermek mi istiyorsunuz? Harika, Epoşet, bizimle iletişim kurmanın birçok yolunu sunar. Ekip üyelerinden birinin en kısa sürede size geri döneceği iletişim formumuzu doldurabilir veya canlı sohbet kolaylığını kullanarak satış danışmanlarımızla anında konuşabilirsiniz.

 

 

Polipropilen Torbalar

 

Şeffaf polipropilen torbalarımız (PPE şeffaf poşetler), şeffaf polipropilen veya şeffaf polietilen malzemeden yapılır. Her ikisi de çevre dostu geri dönüştürülebilir filmlerdir, bu nedenle çevresel ayak iziniz konusunda bilinçli olmanıza gerek yoktur.

Şeffaf polipropilen torbalarımızın her biri, kalıcı bir yapışkan şeritle veya bir kavrama-kapama kapağıyla sağlanan basit düz kenarlı kaynak torbaları olarak üretilir.

Hangi malzemeyi seçtiğinize bağlı olarak, yüz maskelerini ve diğer KKD ekipmanlarını korumak için kavrama sızdırmaz çantalarımız çeşitli kalınlıklarda üretilebilir, ancak minimum malzeme seçeneği olarak 65 mikronu öneriyoruz.


'Teşhir çantaları' olarak da bilinen polipropilen çantalar, bir dizi harika çevre dostu ambalaj çözümü sunar. Hem hava geçirmez hem de ürünlerinizin bozulmasını önlemek için bir bariyer eklemek için mükemmel olan polipropilen torbalar, birçok farklı endüstride yaygın olarak kullanılan berrak, gevrek bir malzemeden yapılmıştır. Polipropilen torbalarımız, bir dizi tutamak ve mühür seçeneği ile çeşitli kalınlık seçenekleriyle sipariş edilebilir.
Neden polipropilen torbalar?

 

Ürünlerinizi güvende tutarken ürünlerinizi vitrinlerde sergileyin.

 

Süpermarketler, hediyelik eşya dükkanları ve ana cadde dahil olmak üzere çok sayıda endüstride yaygın olarak kullanılmaktadır.
Siparişinizi özelleştirmek için çok sayıda kalınlık ve ekstra seçeneği.