Günlük kullandığınız maskeyi hijyenik olarak saklamak oldukça güç hepimiz biliyoruz. bunun için size hijyenik bantlı poşet öneriyoruz. çok pratik açılıp kapanan kolay taşınır saklanır.

 

 

İnsanlar koronavirüs pandemisinde virüsten korunmaya, tek kullanımlık hijyenik bantlı poşetler dünya çapında büyük bir destek gördü. Bantlı hijyenik poşetler covid-19 pandemide bir çok sektörde kullanılmaya başlandı örnek olarak paket servis yapan işeltmeler hijyeni korumak için ürünleri peçeteleri ve diğer malzemeleri tek kullanımlık bantlı poşetlere koyup servis eetiler.

Tüketiciler de bu uygulamayı sevdi diyebiliriz. Pandeminin etkisini hızla devam ettirdiği bu günlerde restouranlar, cafeler, otel ve diğer işletmeler çalışmalarına sınırlıda olsa devam ediyor, tek kullanımlık hijyenik poşetler müşterilerine hijyenik olarak bardak, çatal, kaşık, otel odası kartları vb eşyaları teslim etmelerini sağlıyor.

 

Kullanım Alanları

  • Restoran, Lokanta, Kafe gibi Hizmet Sektörü
  • Otel, Motel, Hostel Konaklama Sektörü
  • Yiyecek ürüleri için gıda mağazaları
  • Kıyafetler Giyim Mağazaları

 

Kıyafetler Giyim Mağazaları:

Mağzanızda sattığınız ürünleri yapışkanlı şeffaf poşetlerde sergileyebilirsiniz. bu mağzanızın pandemi salgını süresince gösterdiği hassasiyeti müşterilerinde anlamasına yardımcı olabilir. hemde ürünleri bu sürede korumuş olursunuz.

 

Yiyecek ürüleri için gıda mağazaları:

Çok yaygın bir kullanımdır yiyecekleri kuru gıdaları vb her şeyi yapışkan bantlı hijyenik poşetler içinde sergileyebilirsiniz. konu hijyen olunca müşterilere hijyenik ürünler sattığınızı göstermenin iyi bir yoludur. Küçük ambalajlı ürünleri bile bantlı poşetler içinde müşterilere sunabilirsiniz. bu sizin prejtijinizi artıracaktır.

 

Bu yazı ilginizi çekebilir. Jelatin Poşet Nedir?

 

Restoran, Lokanta, Kafe gibi Hizmet Sektörü:

Sektörde uzun bir bekleme sürecinden sonra insanlar tekrar restoran rezervasyonlarına ve dışarda yemek yeme alışkanlıklarına geri döndüğü bu günlerde müşterilerinize hijyene ne kadar önem verdiğinizi göstermenin en güzel yolu servis eşlayarınızı tek kullanımlık şeffaf banlı poşetlerle sunmaktır. Bu işletmenizin prestijini artıracağı gibi müşterilerede güzen hissi verecektir. ve tavsiye oranınızı artırır. Çatal kaşık peçete vb ürünler yapışkan bantlı şeffaf poşetler içinde sunulduğunda müşterilerinizin gözündeki güven duygusunu sizde görebilirsiniz.

 

 


OPP Poşet son derece şeffaftır. Ambalaj olarak OPP torbasını kullanarak, ürün mükemmel bir şekilde görülebilir. Kolay baskı ve düşük maliyetli yapma OPP TORBA yaygın küçük parça emtia ambalaj, kırtasiye gibi, giyim, gıda.

Yapışkanlı jelatin, bantlı jelatin olarak da bilinen bu ambalajları kullanımının kolaylığı ve sadeliği hemen hemen her sektörde özellikle de perakende sektöründeki işletmelerde kullanılmakta ve sıkça tercih edilmektedir. Yapışkanlı jelatin üzerindeki yapışkan bant sayesinde gerek kolay kullanımı gerekse de maliyet anlamında diğer ambalaj ürünlerinden uygun olması sebebiyle çokça kullanılır. Perakende sektörünün en büyük sıkıntılarından olan küçük parçalı materyallerin saklanması ve paketlenmesi noktasındaki sıkıntıları çözerek sorunsuz kullanım sağlar. Şeffaf jelatinin kullanılabildiği her alanda Bantlı jelatin kullanabilirsiniz.

Ayrıca OPP Yapışkanlı Poşetler hijyen koruma olarak kafe otel restaurat ve vb hizmet sektörünün son yıllarda gözdesi olmuştur.


Kristal Şeffaf Bantlı Poşetler

Uygulamanın hizmet sektöründe işletmelerinde müşterilerine kullanmaları için verilen eşyaların hijyenik bantlı poşetlere konularak verilmesiyle dahada yaygınlaşacağını düşünüyoruz. Hijyenik Bantlı poşetlere işletmenizin logosunu ve hijyenik tek kullanımlık ürün vb uyarı ifadeleri bakısı yapılabilmekte busayede müşteri güveni oluşturulabilmektedir. 

İşletmelerin ürünleri müşterilerine kapalı ortamda muhafaza ettiği tek kullanımlık hijyenik bantlı poşetler içinde teslim etmesi pandemi yayılımın düştüğü bu günlerde hijyenik ortamın sürdürülmesinde önem arzetmektedir. 

işletmeniz için baskılı hijyenik bantlı poşet çeşitlerimiz görmek için bu sayfayı ziyaret edebilirsiniz. 5x30 cm ölçüsünde hijyenik bantlı poşetler çatal kaşık servislerinde kullanımınız için uygun olacaktır. Otel oda kartı vb eşyalar için özel boyutta üretim yapabilmekteyiz. Büyük ürünler için 25x35 cm ve 26x45 cm boyutlarında hijyenik bantlı şeffaf poşetler kullanılabilir. Bardak vb ürünleride tek kullanımlık hijyenik bantlı poşetler içinde servis edebilirsiniz.