Kendinden yapışkanlı poşetler, yüksek netlik için berrak düşük yoğunluklu polietilen veya polipropilenden (PP) yapılabilir. OPP yapıştırıcı kılıfı özel boyutlarda gelir ve baskı seçeneği de mevcuttur. Torbanın dudağında yeniden kapatılabilir veya kurcalanmaya dayanıklı bantlı zarf tarzı bir çantadır.


Bu OPP Yapışkan Torba ambalajını çeşitli boyutlarda üretme konusundaki uzmanlığımızla, kullanılan kaliteli ambalaj malzemesinin yatıştırıcı ve hoş kokunun daha uzun süre korunmasına yardımcı olmasını sağlıyoruz. Ayrıca, tasarım ekibimiz, çekici bir satış cazibesi sunan çok renkli çekici desenleri ambalajlamaya çalışıyor.

Kapaklar üzerinde, torbanın açıklığına katlanıp mühürlenebilen yapışkan bir şerit ile gelirler. Bu tasarım, bir torba yüksekliğinden daha küçük olan tüm öğelere uygundur, çünkü kapak contası gerekirse açıklığın ötesine katlanabilir.

Yeniden kapatılabilir veya yeniden kapatılabilir olarak da adlandırılan plastik torbalar , aslında ürün yelpazemizin temelini oluşturur. Çok fazla bedenimiz var ve her ay daha fazla beden ekliyoruz. Söylendiği gibi, zaten birçok boyutta ve kalitede varlar, ancak hepsi süper şeffaf Opp filmden (BOPP veya selofan da denir) yapılmıştır.

Yeniden kapatılabilir çantalarımız , birlikte katlanan düz bir filmden yapılmıştır, bundan sonra yanları sıcak bir kapatma bıçağı ile kapatılır. Bu nedenle yan sızdırmaz çantalar olarak da adlandırılırlar. Tüm geniş ürün yelpazesi burada Değerli dilek kartlarınızı, fotoğraflarınızı veya İlk gün kapakları koleksiyonunuzu paketlemek için örneğin, tekrar kapatılabilir koruyucu kapaklı çantalarımızı

kullanmanızı öneririz . Bu yeniden kapatılabilir torbalarda hala bir kapak ve şerit bulunur, ancak şerit şerit, kapak yerine torbanın üzerine yerleştirilir. Bu şekilde, bant ürününüzü takıp zarar vermeden ürününüzü kolayca çıkarabilir ve tekrar takabilirsiniz. Ürünlerinizi bundan daha güvenli paketlemenin daha iyi bir yolu yok! Toplam plastik poşet çeşitlerimize buradan göz atın !


Yakında ürün gruplarımızdan biri hakkında bir yazı daha yazacağız.

 

Bu yazı ilginizi çekebilir. Tekrar Kapatılabilir Ambalaj: Gıda endüstrisi için ne kadar faydalıdır?

 

Ergonomik Sap
Ergonomik saplar, değer katmak ve tüketici rahatlığını artırmak için ürünün daha iyi taşınması ve taşınması için tasarlanmıştır.
 

Euro yumruk delik
Torba ek özellikleri olarak Euro zımba deliği, bu da torbalar için daha fazla esneklik sağlar. Bu eklentiler, satıcılar gerekli gördüğü için müşteriler tarafından asılabilir ve görüntülenebilir.
 

Yuvarlak Delik Açma
Torba ek özellikleri olarak yuvarlak zımba deliği, torbalar için daha fazla esneklik sağlar. Bu eklentiler, satıcılar gerekli gördüğü için müşteriler tarafından asılabilir ve görüntülenebilir.
 

Takviyeli Sızdırmazlık Hattı
Sızdırmazlık hattını güçlendirmek, kesenin patlamasını önlemek için keseyi daha büyük bir tamamlayıcı yapar.
 

Bant
Ürünleri korumak için bir güvenlik mührü olarak kurcalamaya dayanıklı veya mal ambalajını kolayca açmak ve kapatmak için yeniden kapatılabilir bir özellik olarak yeniden kapatılabilir bant.

 

OPP Poşet son derece şeffaftır. Ambalaj olarak OPP torbasını kullanarak, ürün mükemmel bir şekilde görülebilir. Kolay baskı ve düşük maliyetli yapma OPP TORBA yaygın küçük parça emtia ambalaj, kırtasiye gibi, giyim, gıda.

Yapışkanlı jelatin, bantlı jelatin olarak da bilinen bu ambalajları kullanımının kolaylığı ve sadeliği hemen hemen her sektörde özellikle de perakende sektöründeki işletmelerde kullanılmakta ve sıkça tercih edilmektedir. Yapışkanlı jelatin üzerindeki yapışkan bant sayesinde gerek kolay kullanımı gerekse de maliyet anlamında diğer ambalaj ürünlerinden uygun olması sebebiyle çokça kullanılır. Perakende sektörünün en büyük sıkıntılarından olan küçük parçalı materyallerin saklanması ve paketlenmesi noktasındaki sıkıntıları çözerek sorunsuz kullanım sağlar. Şeffaf jelatinin kullanılabildiği her alanda Bantlı jelatin kullanabilirsiniz.

Ayrıca OPP Yapışkanlı Poşetler hijyen koruma olarak kafe otel restaurat ve vb hizmet sektörünün son yıllarda gözdesi olmuştur.