Hijyenik Yapışkan Bantlı Şeffaf Poşetler

 

Yapışkan bantlı hijyenik şeffaf poşetlerin kullanım alanı oldukça geniştir. bunlara bazı örnekler verecek olursak:

 

Kıyafetler Giyim Mağazaları:

Mağzanızda sattığınız ürünleri yapışkanlı şeffaf poşetlerde sergileyebilirsiniz. bu mağzanızın pandemi salgını süresince gösterdiği hassasiyeti müşterilerinde anlamasına yardımcı olabilir. hemde ürünleri bu sürede korumuş olursunuz.

 

Yiyecek ürüleri için gıda mağazaları:

 

 

Çok yaygın bir kullımdır yiyecekleri kuru gıdaları vb her şeyi yapışkan bantlı hijyenik poşetler içinde sergileyebilirsiniz. konu hijyen olunca müşterilere hijyenik ürünler sattığınızı göstermenin iyi bir yoludur. Küçük ambalajlı ürünleri bile bantlı poşetler içinde müşterilere sunabilirsiniz. bu sizin prejtijinizi artıracaktır.

 

Otel, Motel, Hostel Konaklama Sektörü

 

 

Pandemi süresinde yayılımı azaltmak adına durgun bir sezon geçiren sektör yeniden canlanmaya başladı. Bu aşamada hijyenden yana müşterilerin çekincelerini azaltmak için çok dikkatli davranmak gerekir. uygulayacağınız tedbirler arasında küçük gibi görünen fakat misafirlerinize güven duygusu verecek olan oda kartları anahtarlıklar, restoranda çatal kaşık servisi peçeteler, odalarda servis edilen ürünler, oda banyolarındaki ürünler tek kullanımlık hijyenik bantlı poşetler içinde tutulmalı diye düşünüyoruz. Bu müşterilerinizin güven duygusunu pekiştirdiği gibi otelinizin kullanım süresinide uzatacaktır. bunun gibi ucuz maliyetli küçük uygulamalar sizi müşterilerinizin gözünde pandemi sırasında ayrı bir konuma getirecektir.

 

Restoran, Lokanta, Kafe gibi Hizmet Sektörü:

Sektörde uzun bir bekleme sürecinden sonra insanlar tekrar restoran rezervasyonlarına ve dışarda yemek yeme alışkanlıklarına geri döndüğü bu günlerde müşterilerinize hijyene ne kadar önem verdiğinizi göstermenin en güzel yolu servis eşlayarınızı tek kullanımlık şeffaf banlı poşetlerle sunmaktır. Bu işletmenizin prestijini artıracağı gibi müşterilerede güzen hissi verecektir. ve tavsiye oranınızı artırır. Çatal kaşık peçete vb ürünler yapışkan bantlı şeffaf poşetler içinde sunulduğunda müşterilerinizin gözündeki güven duygusunu sizde görebilirsiniz.

 


içerik önerisi. Bu yazı ilginizi çekebilir. Kuruyemiş Ambalajları veya Poşetleri

 

İyi evet! Günümüzde, birçok şirket mevcut tüketim eğilimi ve pandemi covid-19 nedeniyle şeffaf yapışkan bantlı poşetler arıyor. Gerçekten de, çevre koruma ve gezegen koruma, rekabetçi olmaya devam edebilmek için önemli konulardır. Düşük üretim maliyetleri ve çeşitli teknik özellikleri sayesinde her yerde, her mağazada sunuldu. Geniş kişiselleştirme yelpazesi ve dayanıklılığı sayesinde ambalajı yıllar içinde doğal bir tanıtım sağlar.

Yapışkan bantlı poşetler,  imalatı genellikle ağzı bantlı torba olarak bilinir OPP veya p.p baskılı poşet imalatı firmamız tarafından sürekli üretilmektedir en çok kullanılan alanlardan bir tanesi de tekstil firmaları tarafından tercih edilir şeffaf olması jelatinin ağzının kapanması bantlı poşet olmasından dolayı bir kolaylık sağlamaktadır ağzını kapattıktan sonra ürünün daha muhafazalı bir hale gelmesinden dolayı ve içine koyduğunuz ürünün dışarıdan görünmesinin olanak sağlamaktadır OPP jelatin imalatında en önemli faktörlerden birisi de fiyatının uygun olmasıdır.

Polietilen yapışkan bantlı, çok çeşitli gıda ürünleri ve mamul malları paketlemek için kullanılır. Makarna, unlu mamüller ve bakkaliye, çeşitli kuru dökme ürünler, tekstil ürünleri ve her türlü gıda dışı ürünlerin nakliyesini ve satışını yapmaktadır. Tutkal valfli polipropilen poşetler satın almadan önce, tüm çeşitlerini, fiyatlarını ve özelliklerini inceleyin.

Şeffaf Yapışkan Bantlı Poşetlerin Faydaları

Epoşet tarafından yapışkan bir yapışkan şerit ile üretilen PP polipropilen poşetler, benzer işlevlere sahip alternatif ambalaj türlerine göre bir dizi önemli rekabet avantajına sahiptir:


  • yüksek şeffaflık;
  • uzun süreli çalışma olasılığı;
  • baskı ve muhteşem parlaklık imkanı;
  • yüksek hızlı paketleme makinelerinde iyi kayma;
  • yüksek güç.



Şeffaf Yapışkan Bantlı Poşetlerin Çeşitleri

Son zamanlarda, yapışkan bantlı ve yapışkan bantlı (yapışkan bantlı) poşetler, yapışkan bantlı polipropilen poşetler ambalaj için giderek daha aktif bir şekilde kullanılmaktadır . Bu şaşırtıcı değildir, çünkü aşırı kullanılabilirlikleri ile işlevlerini iyi yerine getirirler ve etkili bir reklam aracı haline gelebilirler. Paketleme için yapışkan şeritli poşetler, kenarlardan birini sabitlemek için güvenli bir yapışkan bant ile polipropilen malzemeden veya BOPP filmden (hışırtı varlığı ile karakterize edilen) yapılmış iki katmanlı şeffaf dikdörtgenlerdir. Amaca bağlı olarak, üretimlerinde 20 ila 70 mikron yoğunluğa sahip bir film kullanılır.Yapışkan bantlı yapışkan bantlı yapışkan bantlı poşetler

Bu paketleme yönteminin kapsamı her geçen gün genişlemektedir. Geleneksel uygulama alanları şunlardır: baskı, küçük ev eşyaları, CD'ler, çeşitli sarf malzemeleri, dergiler, tekstiller, mücevherler, aksesuarlar, vb. Maliyet minimizasyonu ile birlikte yapışkan bantlı polipropilen poşetler. Bu nedenle gıda ambalajlarında dahi kullanılmaktadırlar. Yapışkan bant bazlı entegre yapışkan bant nedeniyle koku değişimini, kirliliği önlerler. Üretim tekniği 30 yıldır herhangi bir değişikliğe uğramamış, ürün uzun (sonsuz) raf ömrüne sahip mallar için uygundur.

Polipropilen poşet şeffaftır, alıcı istediği zaman ticaret konusunu iyice inceleyebilir, bu şeyi kendi mülkü olarak sunabilir. Bu nedenle şeffaf malzemelerle ambalajlanan ürünler büyük talep görmektedir. Ayrıca, yapışkan valf ve yapışkan bant ile paketin sıkılığı, yerleştirilen öğeyi toz, nem ve çeşitli kirleticilerden korur. Yapışkan valf (tekrar kullanılabilir) 8 kata kadar özellik kaybı olmadan açılıp kapatılabilir.

Esnek ve dayanıklı, yapışkan bantlı polipropilen poşetler, ambalajlama için yapışkan bantlı, deneyimsiz satıcıların ve paketleyicilerin elleri için yapılmıştır. Buruşmazlar, buruşma ve bükülme olmaz. Malların manuel olarak açılması için değil, aynı zamanda yüksek hızlı makine üretimi için de ideal, yüksek kayma katsayılarına sahip oldukları için çok uygun olacaklar.

Yapışkan bantlı yapışkan valf (yapışkan valf) paketin üstüne, ortasına veya altına yerleştirilebilir (ikinci tipte genellikle 250 gramdan ağır nesneler yer almaz). da farklıdır (2 ila 5 cm). Müşteri, kendi özel durumunda yapışkan bant konfigürasyonlarından hangisinin uygun olacağını seçme hakkına sahiptir. Bu tür tavsiyeleriniz için sitede yer alan telefon numaralarından bize ulaşırsanız seviniriz.

Aşağıdaki tiplerde yapışkan bantlı ve yapışkan bantlı paketler vardır:

  • yapışkan bantlı;
  • bant ve alt katlaması olabilir
  • yapışkan bant valfli ve euroslotlu;
  • bir askı deliği ile ürünler asılabilir;
  • sızdırmazlık ve hijyen için basit

Hafiflik, bulunabilirlik, şeffaflık, dayanıklılık, kimyasallara karşı direnç, yapışkan bantlı polipropilen poşetleri paketleme için yapışkan bantlı çok uygun hale getirir. Milyonlarca kişi tarafından başarıyla kullanılırlar, herhangi bir logo ile süslenebilirler. Sipariş vermek için lütfen belirtilen telefon numaralarından yöneticilerimizle iletişime geçin. Her müşterinin özel tercihlerini dikkate alarak indirimler sağlıyoruz. Hizmetin temel bir rekabet avantajı olduğunu bilecek kadar uzun süredir paketleme işinin içindeyiz. Hızlı teslimat, profesyonel tavsiye.

içerik önerisi. Bu Yazı İlginizi Çekebilir. Ambalajın ve Poşetlerin Önemi Nedir ve Satışları Nasıl Artırabilir?

Yapışkan Bantlı Şeffaf Poştler

Bizim  YAPIŞKAN BANTLI ŞEFFAF POŞET evrensel kullanışlı hem de geri dönüşümlü gıda güvenli vardır. PE sembolü çantada bulunur. Hava deliksiz LDPE-torbalar ve hava delikli PP-torbalar.

YAPIŞKAN BANTLI ŞEFFAF POŞETLER çevre dostu LDPE ve PP

Bir yapışkan bantlı poşet sürekli kapağın yapışma kalitesinde herhangi bir bozulma olmadan kullanılabilir. Kapak, torbanın içeriğiyle temas edebilecek tutkal kullanılarak etkilenmez

YAPIŞKAN BANTLI ŞEFFAF POŞETLER - gıda maddeleri için de uygundur. 

Özel boyutlarda siparişini olursa lütfen bizimle iletişime geçin.