Hijyenik Poşetler: türleri ve özellikleri

Tıbbi aletlerin ve tıbbi cihazların sterilizasyonu ve depolanması, Kıyafetler Giyim Mağazaları, Yiyecek ürüleri için gıda mağazaları Otel, Motel, Hostel Konaklama Sektörü Restoran, Lokanta, Kafe gibi Hizmet Sektörü için torbalar kraft kağıttan veya bir malzeme kombinasyonundan yapılır: polimer film ve krep kağıdı. 

Aşağıdaki paket türleri ayırt edilir:

  • kendinden yapışkanlı;
  • ısı yalıtımı için.

İlk durumda, sızdırmazlık, yapışkan katmanlı valfler (serbest bırakma kağıdı ile sabitlenmiş) veya üzerine kendinden yapışkanlı bir bandın yapıştırıldığı kağıt klipler kullanılarak gerçekleştirilir. Isı yalıtımı için ambalajlar özel ekipman kullanılarak kapatılır. 

Çevre dostu hammaddelerden yapılmış dayanıklı bir malzemedir. 

Kendinden yapışkanlı (bantlı) şeffaf jelatin torba.

Ürün içerisine koyulduktan sonra yapışkan bantın üzerindeki koruyucu film çıkarılarak paket kapatılmaktadır.

 

Kristal Şeffaf Bantlı Poşetler

 

Uygulamanın hizmet sektöründe işletmelerinde müşterilerine kullanmaları için verilen eşyaların hijyenik bantlı poşetlere konularak verilmesiyle dahada yaygınlaşacağını düşünüyoruz. Hijyenik Bantlı poşetlere işletmenizin logosunu ve hijyenik tek kullanımlık ürün vb uyarı ifadeleri bakısı yapılabilmekte busayede müşteri güveni oluşturulabilmektedir. 

İşletmelerin ürünleri müşterilerine kapalı ortamda muhafaza ettiği tek kullanımlık hijyenik bantlı poşetler içinde teslim etmesi pandemi yayılımın düştüğü bu günlerde hijyenik ortamın sürdürülmesinde önem arzetmektedir. 

işletmeniz için baskılı hijyenik bantlı poşet çeşitlerimiz görmek için bu sayfayı ziyaret edebilirsiniz. 5x30 cm ölçüsünde hijyenik bantlı poşetler çatal kaşık servislerinde kullanımınız için uygun olacaktır. Otel oda kartı vb eşyalar için özel boyutta üretim yapabilmekteyiz. Büyük ürünler için 25x35 cm ve 26x45 cm boyutlarında hijyenik bantlı şeffaf poşetler kullanılabilir. Bardak vb ürünleride tek kullanımlık hijyenik bantlı poşetler içinde servis edebilirsiniz.

 

    


Bu yazı ilginizi çekebilir.  Jelatin Poşet Nedir?


Kullanım Alanları

  • Restoran, Lokanta, Kafe gibi Hizmet Sektörü

  • Otel, Motel, Hostel Konaklama Sektörü
  • Yiyecek ürüleri için gıda mağazaları
  • Kıyafetler Giyim Mağazaları

 

BASKILI ŞEFFAF POŞET -BANTLI ŞEFFAF POŞET OPP

 

Jelatin yapışkanlı poşet İmalatı Genellikle Ağzı Bantlı Poşet Olarak bilinir. OPP veya p.p (Jelatin) Baskılı Poşet imalatı firmamız tarafından sürekli üretilmektedir en çok kullanılan alanlar tekstil ve promosyon firmaları tarafından tercih edilir şeffaf olması jelatinin ağzının kapanması bantlı torba olmasından dolayı bir kolaylık sağlamaktadır ağzını kapattıktan sonra ürünün daha muhafazalı bir hale gelmesinden dolayı ve içine koyduğunuz ürünün dışarıdan görünmesinin olanak sağlamaktadır. parlak ve şeffaf olmasının yanı sıra müşterininin isteğine bağlı olarak normal askı delikli olarakta extra bir gösteriş sağlamaktadır. Firma baskılı ürünler ebata minimum bazda imalata alınır. 

OPP Jelatin İmalatı Genellikle Ağzı Bantlı Torba Olarak bilinir. OPP veya p.p (Jelatin) Baskılı Poşet imalatı firmamız tarafından sürekli üretilmektedir en çok kullanılan alanlar  tekstil ve promosyon  firmaları tarafından tercih edilir şeffaf olması jelatinin ağzının kapanması bantlı torba olmasından dolayı bir kolaylık sağlamaktadır ağzını kapattıktan sonra ürünün daha muhafazalı bir hale gelmesinden dolayı ve içine koyduğunuz ürünün dışarıdan görünmesinin olanak sağlamaktadır .parlak ve şefaf olmasının yanı sıra müşterininin isteğine bağlı olarak Meksika şapkalı ve normal askı delikli olarakta extra bir gösteriş sağlamaktadır.firma baskılı ürünler ebata minimum bazda imalata alınır. Flexo baskılı olarak imalata alınır 4 e kadar üretimi sağlanır

Şeffaf bantlı poşetler son günlerde hijyen sağlamak amaçlı kullanımı artmıştır isteğinize özel ebatlarda baskılı bantlı hijyenik poşetler üretmekteyiz sorularınız için lütfen arayınız