Markaların ürünlerini daha iyi tanıtmak, korumak ve satışlarını artırmak için sert ambalajları bırakıp esnek atakta duran poşetlere yönelmesinin bir nedeni var - aslında sekiz tane var. Dik duran doypack poşetler, üretimden satın almaya kadar hem üreticilere hem de tüketicilere birçok avantaj sunar. İşte müşterilerimizin en çok keyif aldığı dik duran poşetlerin sekiz avantajı:


1- GRAFİKLER

Esnek ambalajlar için fleksografik baskı, tüm ambalaj baskı seçeneklerinin en çok yönlü olanıdır ve dik duran doypack poşetiniz için çarpıcı HD grafikler oluşturabilir. Fleksografik baskı, çok çeşitli filmler üzerinde en hassas mürekkep kontrolünü ve sağlam yerleştirmeyi sunar. Bu gelişmiş baskı teknolojisiyle birlikte dik duran poşetler, ürününüze raftaki en iyi, en göz alıcı grafikleri sunabilir.


2- ŞEKİL VE YAPI

Dik duran ambalaj çeşitli şekil ve boyutlarda üretilebilir. Tüketiciler en çok standart poşete aşinadır; boşken düz bir şekilde katlanan yuvarlak tabanlı köşeli bir çanta. Diğer seçenekler arasında kutu poşetler, K-mühürlü, dörtlü mühürlü (iki yan köşebent ve dört dikey mühür) ve daha fazlası bulunur. Dik duran doypack poşetler, rafta gerçekten göze çarpmak için özel şekillerde kalıpla kesilebilir.


3- MALİYET AZALTMA

Malzemelerin maliyetini azaltmak istiyorsanız, dik poşetler (ve genel olarak esnek ambalajlara) geçiş yapmak çok kolay. Sert paketleme, esnek paketlemeye göre birim başına üç ila altı kat daha maliyetlidir. Basılı katlanır kartonlar, esnek ambalajlara göre yaklaşık iki kat daha pahalıdır. Basitçe söylemek gerekirse, katı bir alternatif yerine dik duran doypack poşetleri seçmek, işletmeniz için çok daha iyi kar marjları anlamına gelir.


4- TAŞIMA VE DEPOLAMA

Dik duran doypack poşetler ayrıca dağıtımda önemli ölçüde maliyet tasarrufu sağlar. Torbaya ve orijinal paketleme çözümüne bağlı olarak, daha az palet kullanarak tek bir kamyona beş ila on kat daha fazla birim sığdırabilirsiniz. Ambalajı da daha hafif olduğu için kamyon başına yakıt maliyeti daha düşüktür. Daha az alanda daha fazla ürün depolayabilirsiniz ve onu taşımak daha az zaman ve emek gerektirir.


Bu yazı ilginizi çekebilir. Doypack nedir? Doypack Ambalaj Çeşitleri


5- KOLAYLIK ÖZELLİKLERİ

Tüketiciler rahatlığa değer verir, böylece dik duran poşet özellikleriyle markanıza değer katabilirsiniz. Yeniden kapatılabilir kapaklar, gıdanın ömrünü uzatmaya ve ürününüzle daha iyi bir müşteri deneyimi yaratmaya yardımcı olur. Kesenize rahatlık katmak için bastırarak kapama, fermuarlı kilit veya kancadan kancaya kapatma seçenekleri arasından seçim yapabilirsiniz. Ayrıca lazer perforasyon, şeffaf pencereler, tutamaklar ve çıkış uçları da seçebilirsiniz. Dik duran doypack poşetler ayrıca buharlanabilir hale getirilebilir, böylece tüketiciler yiyeceklerini poşetten çıkarmak zorunda kalmadan mikrodalgada hazırlamanın getirdiği ek rahatlığın keyfini çıkarabilirler.


6- ÜRÜN GÜVENLİĞİ

Dik duran doypack poşetler yiyecekleri daha uzun süre taze tutabilir ve hava koşullarına karşı koruma sağlamak için mükemmel bariyer kontrolü sağlar. Taşıma sırasında ürünlerinizi korumak için delinmeye dayanıklı filmler kullanılabilir ve bir dizi özel film neme, kirleticilere, UV ışınlarına ve daha fazlasına karşı ekstra koruma sağlayabilir.


7- RAF ETKİSİ

Mevcut çok çeşitli şekil ve boyutlar ve çarpıcı HD grafik özellikleri ile dik duran doypak poşetler rafta kolayca göze çarpar. Dik duran poşetlerin raf etkisi açısından en büyük yararı, sadece emlak üreticilerinin artık çalışmak zorunda olduğu miktardır - paketin en büyük yazdırılabilir yüzeyi ayağa kalkar ve müşteriye bakar. Bu, ürününüzün düz torbalardaki ve daha küçük sert kaplardaki ürünlerin yapamayacağı şekilde rekabet etmesini sağlar.


8- SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK

Dik duran ambalajlar çevre için daha iyidir. Esnek paketleme genel olarak daha az malzeme ve daha az enerji ve su kullanır ve sonuç olarak daha az uçucu organik bileşik üretilir. Maliyet tasarrufuna ek olarak, daha hafif ağırlıkları ve daha kompakt boyutları, nakliye sırasında yakıt emisyonlarından tasarruf sağlar. Kullanılan herhangi bir geri dönüştürülemeyen malzeme, katı emsallerine göre düzenli depolama alanlarında daha az yer kaplar. Dik duran poşetler ayrıca yenilikçi SmartPack™ ve SmartPack-BDG™ teknolojisi kullanılarak güvenlik ve kaliteden ödün vermeden geri dönüştürülebilir veya biyolojik olarak parçalanabilir.



AYAKTA DURAN DOYPACK AMBALAJLARDAN YARARLANIN

Ayakta duran doypack poşetlerin ve esnek ambalajların sunduğu tüm avantajlardan yararlanmak için, ürününüze ve markanıza tamamen uyarlanmış esnek bir çözümü özelleştirebilen bir ambalaj tedarikçisiyle ortak olmanız gerekir. 60 yılı aşkın bir süredir eposet tam da bunu yapıyor. Sizin için neler yapabileceğimizi öğrenmek için, uçtan uca proje yönetim ekibimiz olan Project Central ile bir görüşme başlatmak için buraya tıklayın .

Ayakta duran doypack poşet sizin için uygun mu?

Ürününüz için ambalaj seçimi, mevcut birçok seçenek ve nihai ambalaj çözümünüzü elde etmek için kullanabileceğiniz çeşitli kombinasyonlar nedeniyle karmaşık olabilir. Dik duran torbalar, ne kadar çok yönlü olduklarından dolayı bu sürecin karmaşıklığını ortadan kaldırmaya yardımcı olabilir. Ürünleriniz için koruma sağlarlar ve diğer ambalaj seçeneklerine göre daha sürdürülebilir bir alternatif olmanın yanı sıra markanızı birçok farklı şekilde temsil edecek şekilde özelleştirilebilirler. Dik duran torba esnek ambalajın sizin için uygun olup olmadığını ve kullanmaya nasıl başlayacağınızı anlamanıza yardımcı olmak için bilmeniz gereken her şeyi özetledik.

Ayakta duran poşet doypack nedir?

Dik duran doypack poşet, ürünleri kapalı poşet benzeri bir alanda güvenli bir şekilde içeren bir ambalaj türüdür. Bazen doy paketleri, dik duran ambalajlar veya dik duran poşetler olarak anılırlar, hemen hemen her endüstride ürünler için kullanılırlar. Ürünleri taze ve dış etkenlerden koruyan bir veya birkaç kat yüksek kaliteli malzemeden oluşan esnek bir çözümdür. Bazı doy paketleri ayakta durabilir, diğerleri düz durabilir veya ağızlı olabilir ve bazılarının alt köşebentleri, katlanmış altları, düz, kare veya kutu altları veya yan köşebentleri gibi özellikleri vardır.

Dik duran torbalar çeşitli malzemeler, boyutlar ve yüzeylerde gelir, yani temsil ettikleri ürün ve markaya uyacak şekilde tamamen özelleştirilebilirler. Özelleştirmeleri çok kolay olduğundan, ürününüzün rekabette öne çıkmasına yardımcı olabilirler ve yaratıcı vizyonlarınızı kısıtlamazlar. Her kullanım ve durum için farklı bir poşet türü vardır, bu nedenle ürününüzü doğru poşetle eşleştirmeniz önemlidir.


Dik duran doypack ambalajları ne kadar özelleştirilebilir?

Ayakta duran ambalajlar, web sitemizde reklamını yaptığımızdan çok daha fazla varyasyonda ve birçok şekilde özelleştirilebilir. İşleri basit tutmaya yardımcı olmak için en yaygın özelleştirme seçeneklerinden bazılarını göstermeyi seçtik, ancak müşterilerle konuşurken niş bir özelleştirme türünün faydalı olup olmayacağını hemen anlayacağız ve buna göre tavsiyelerde bulunuyoruz. Sahip olduğunuz farklı seçenekleri anlamanıza yardımcı olmak için, dik duran ambalajlarınızı kişiselleştirmenin farklı yollarından bazıları şunlardır:

  • Malzeme - alüminyum, kraft veya şeffaf malzeme gibi
  • Bitiş - mattan parlaka ve aradaki her şey
  • Özellikler - pencereli bölümler, delikli tutamaklar, euro yuvaları, contalar, valfler ve daha fazlası
  • Boyut - küçük poşetlerden ağır hizmet tipi kare tabanlı poşetlere kadar her şey
  • Stil - klasik dik duran poşetler, ağızlı poşetler ve kare tabanlı poşetler 
  • Baskı - markanızın vizyonuna uyacak şekilde kese üzerine basılmış özelleştirilmiş markalama
  • Diğer - yırtma çentiklerinden kapaklara ve yeniden kapatılabilir kavrama/fermuar açıklıklarına


Bu yazı ilginizi çekebilir. 5 Kolay Adımda Baskılı Poşet Nasıl Sipariş Edilir


Dik duran poşetlerin çok yönlülüğü

Dik duran ambalajlar hemen hemen her şeye uyarlanabilir. İster ödüllü kokteyller üretin, ister piyasadaki en karşı konulmaz köpek muamelelerini yapın veya olta balıkçılığı üretin, bir ürünün ambalajı için her zaman dik duran bir kese düşünülmelidir. Aşağıda listelenenler gibi, ürünleri için dik duran poşetlerin kullanılmasından yararlanan birçok endüstri ve ürün türüyle çalışma deneyimimiz var:


Gıda ve çabuk bozulan ürünler için dik duran doypack poşetler

Dik duran doypack poşetler, gıda maddelerinin taze, güvenli ve nemsiz kalmasına yardımcı olur. Bu, raf ömrünü uzatmaya yardımcı olabilir ve yeniden kapatılabilir açıklıklar gibi özelleştirme seçeneklerimiz, onları müşteriler için ideal hale getirir. Bazı örnekler şunları içerir:

  • Taze gıda
  • Kuru gıda ve meyve
  • Hububat
  • Fındık
  • Baharat
  • Pirinç
  • Patlamış mısır
  • soslar


Alkolsüz ve alkollü içecekler için dik duran doypack poşetler

Dik duran poşetler, özellikle ağızlı poşetler, geleneksel içecek ambalajlarına modern bir alternatif sunarak ürününüzün rekabette öne çıkmasına yardımcı olur. Poşetlerin esnekliği nedeniyle, sıvıları doldurmanın yanı sıra müşterilerinizin içindekileri tüketmesi için içindekileri boşaltması veya sıkması kolaydır.

  • Kokteyller
  • Ruhlar
  • Şarap
  • Smoothie'ler
  • Enerji içecekleri
  • meyve suları
  • Soda
  • su


Sıcak içecekler ve içecekler için dik duran doypack poşetler

İster hazır içecekler, çay yaprakları veya poşetler, ister ham halde çekilmiş kahve veya kahve çekirdekleri olsun - dik duran poşetlerin kişiselleştirme seçenekleri, onları sıcak içecekler ve içecekler için mükemmel bir ortak haline getirir. Baskı seçenekleri sayesinde markanızı sergilemek ve müşterilerinize ürününüz hakkında göstermek için ihtiyaç duyduğunuz tüm bilgileri sağlamak kolaydır.

  • Çay
  • Kahve
  • Sıcak çikolata



Evcil hayvan maması ve ikramları için dik duran doypack poşetler

Kuru mamalardan ıslak mamalara kadar ayakta duran poşetler, esneklikleri, dayanıklılıkları ve içindekileri taze tutabilmeleri nedeniyle herkesin en sevdiği evcil hayvanlar için uzun süredir evcil hayvan ürünlerinde kullanılmaktadır. Daha ağır yükler için mükemmel olan kare tabanlı poşetlerden özel ikramlar için daha küçük poşetlere kadar her tür evcil hayvan maması ürünü için uygun dik duran poşetler mevcuttur. İşte bazı örnekler:

  • Kedi maması
  • Köpek maması
  • at yemi
  • kuş yemi
  • Balık yemi
  • Tavşan ve Gine Domuzu yemi
  • Çinçilla yemeği


Bahçe malzemeleri için dik duran ambalajlar

Bahçe ürünleri, işlerini yapmak için gereken mükemmel şekilde kalmalarını sağlamak için dış etkenlerden korunmalıdır. Dik duran poşeti oluşturan katman(lar), öğelerin içindeki içeriğe ulaşamamasını sağlar.

  • Bahçe tohumları
  • pestisit
  • Toprak ve gübre


Güzellik ve kozmetik ürünleri için dik duran doypack poşetler

Güzellik ve kozmetik ürünleri, kullanılmadan önce onları taze tutan bir ambalaj çözümünün yanı sıra, müşterileri ürünlerini denemeye ikna etmek için doğru markalama ve bilgilere ihtiyaç duyar. Dik duran poşetler, bu ürünleri optimum tazelikte tutmaya yardımcı olacak ve rekabette öne çıkmak için kolayca özelleştirilebilir.

  • Yüz maskeleri
  • Cilt kremleri
  • Deniz tuzları
  • Makyaj yapmak
  • Soals, jeller ve dezenfektanlar
  • tuvalet malzemeleri
  • sıhhi ürünler


Sağlık ve fitness için ayakta duran torbalar

Sağlık ve fitness ürünlerine tekrar tekrar erişilebilmesi için genellikle her kullanımdan sonra tekrar kapatılması gerekir. Yeniden kapatılabilir torbalar, her kullanım arasında ürünleri nemden ve diğer kalıntılardan korumaya yardımcı olur ve güçlü malzemeleri, içinde paketlenenlerin ağırlığına dayanabilecekleri anlamına gelir.

  • Protein tozu
  • Vitaminler
  • Takviyeler
  • Yüzme aksesuarları
  • Spor ekipmanları
  • Fitness aksesuarları



Evde kendin yap ve elektronik ürünler için dik duran doypack poşetler

Geleneksel olarak, bu ürünler çevre açısından daha zor olan ve markanızla özelleştirmesi zor olan ambalajlarda tutulacaktır. Torbalar daha sürdürülebilir bir çözüm sunar ve her torbanın esnekliği, tüm farklı şekil ve boyutlardaki nesneleri işleyebilecekleri anlamına gelir.

  • Hırdavat
  • Vidalar ve çiviler
  • Bilgisayar donanımı
  • Mobil aksesuar
  • Kablolar ve şarj cihazları
  • Aygıtlar ve piller


Balıkçılık ve açık hava için ayakta duran torbalar

Müşterilerin balıkçılık ve dış mekan ürünleriniz hakkında bilmeleri gereken her şeyi doğrudan kesenize yazdırarak bilmelerini sağlayın. Seyahatleri sırasında ürününüzü taşımaları kolay olacak ve yeniden kapatılabilir açıklık seçeneği, poşetin içindekileri kullanımlar arasında taze tutacağı anlamına geliyor.

  • Balıkçılık yemi ve haşlama
  • olta
  • Kancalar ve mücadele
  • Balık ağları
  • Kurutulmuş gıdalar
  • Kamp ekipmanları


Mücevher ve giyim için dik duran doypack ambalajlar

Moda öğelerinin öne çıkması gerekir ve poşetler, ürününüzü rekabete kıyasla farklı bir şekilde sunar. Ürünlerin teslim edildiği poşeti özelleştirerek müşterilerin markanız hakkında her şeyi bilmesini sağlayabilirsiniz.

  • Çorap
  • İç çamaşırı
  • Mücevher
  • Şapkalar, atkılar ve eldivenler
  • Kravatlar
  • mendiller


Yardım etmek için buradayız

Ürün ambalajına ihtiyaç duyan herkese ücretsiz uzman tavsiyesi ve desteği sunuyoruz ve projeniz hakkında bilgi almak ve sizin için doğru poşeti bulmanıza yardımcı olmak isteriz. Bizi Arayın ve meaj atın biz sizi arayalım. Tüm Doypack Ambalaj Ürünleri incelemeniz için Lütfen linki Tıklayın