Bez çantaların sağladığı avantajlar ve çevre sağlığı konusundaki bilinçlenmenin artması nedeniyle günden güne bu ürünlerin daha çok tercih edildiği görülür. Bireysel tercihlere uygun olarak birçok firma da ürünlerini bez çantalar içinde sunmaya başlamıştır. Bez Poşet Çanta Modelleri Ve Fiyatları ile alakalı daha fazla bilgi edinmek istiyorsanız bu yazıyı okumaya devam edin.

Market poşetlerine benzer modellerde üretilen bez torbalar atlet biçimindedir. Alışverişler için ideal şekle sahip olan bu modellerin fiyat kalite performansı yüksektir. Tekrar kullanımları mümkün olduğu için benzerlerinden çok daha ekonomik oldukları bir gerçektir.


Bu yazı ilginizi çekebilir.  Ambalaj Kağıtları Modelleri ve Fiyatları

Neden Bez Poşet Çanta Kullanmalıyız?

Bez poşet çantaların tercih edilmesi için pek çok sebep sayılabilir. Bunlardan bazıları şunlardır:

  • Doğal kaynakların hızla tükendiği gerçeğine karşı bilinçli bir tavır olarak bez poşet torbalar kullanılmalıdır. Çünkü plastik poşetler yüzyıllar boyunca kaybolmaz ve canlılara zarar verir. Buna karşılık bez torbalar zararsızdır.
  • Bez torbaların geri dönüşümü mümkündür ve dolayısıyla çevre kirliliğine neden olmaz.
  • Gayet sağlam ürünlerdir. İçlerine konan ağırlık fazla bile olsa güvenli taşıma sağlar.
  • Görüntü olarak çok şık tasarımlar ortaya konabilir.
  • Bez poşet çantaların insan cildine zararı yoktur, alerjen madde içermezler.
  • Plastik poşetlerin aksine bez poşetler kullanım sırasında ses çıkarmaz ve gürültü kirliliğine neden olmaz.
  • Tekrar tekrar kullanılabilir ürünler ortaya çıktığı için bütçe dostudur.
  • Tekrar kullanım için saklanması kolaydır, fazla yer kaplamaz.
  • Üzerlerine firma ya da kişileri temsil eden marka, isim, logo ve benzeri işaretler basılabilir. İyi bir reklam malzemesi olarak kullanılabilir.

Bez poşet çantalar eskiden kültürümüzde var olan filelerin bir benzeri olarak düşünülebilir. Doğal malzemeden üretilen, içine konan malzemelere ve insan cildine zarar vermesi söz konusu olmayan dayanıklı ürünlerdir.

Pamuk ve bambu gibi doğal malzemelerden üretilen kumaşlardan yapıldıkları gibi üzerlerine yapılacak baskılarda da su bazlı boyalar, insan sağlığına uygun tekstil boyaları veya geleneksel şekilde hazırlanan kök boyaları gibi zararsız maddeler kullanılır.

Bez Alışveriş Market Poşeti Nedir?

Bez alışveriş market poşetleri kumaşlardan elde edilen çok kullanımlık taşıma malzemeleri olarak tanımlanabilir. Sağladıkları birçok avantaj nedeniyle güvenli kullanım sağlanır. En önemli özellikleri de doğa ile uyumlu olmalarıdır. 

Pamuk ve benzeri bitkilerin liflerinden üretildikleri için ömürlerini tamamladıklarında doğada kısa sürede kaybolurlar. Geri dönüşüme uygun özelliğe sahiplerdir. Sıfır atık projeleri doğrultusunda tercih edilmesi gereken ürünlerdir.

Market poşeti olarak üretilen modeller atlet şeklindedir. Bu şekilde üretilmeleri nedeniyle içine daha fazla ürün aynı anda konabilir ve taşıma kolaylığı sağlanır.


Bu yazı ilginizi çekebilir. Kağıt Karton Çanta ve Poşet Kullanmanın Faydaları

Bez Poşet Çanta Nerelerde Kullanılır?

Esasen her alanda rahat kullanım sağlayacak modellerdir. En çok kullanıldıkları yerler ise pazar, bakkal ve market gibi alanlardır. 

Buralardan yapılan alışverişlerde alınan ürünler için güvenle bez poşet çantalar kullanılabilir. Taşıma kapasitesi, şekil ve sağlamlık bakımından ideal malzemelerdir. Üzerlerine renkli baskılar yapılabilmesi nedeniyle firmaların da tercihi olacak özelliktedirler.

Bez Poşet Çanta Fiyatları

Bez poşet çantalar piyasada farklı fiyatlarla satışa sunulur. Firmanın belirlediği fiyatlar oldukça uygun düzeydedir. Satın alınacak ürün sayısı arttıkça daha ekonomik fiyatlar söz konusu olur. Fiyatlara KDV dahildir.

İsteğe göre üzerlerine marka, firma adı, logo, slogan gibi yazı ve işaretler basılabilir. Böyle durumlarda baskı için ayrıca ücret alınır. Renkli baskı yapılması da mümkündür. Baskı isteklerinin alışveriş sırasında yetkililere bildirilmesi gereği bulunur.



Bu yazı ilginizi çekebilir. Kese Kağıdı Çeşitleri Kese Kağıdı Nasıl Yapılır Nerelerde Kullanılır.

Bez Poşet Çanta Modelleri

Bu ürünler alışverişe özel olarak tasarlandıkları için atlet şeklindedir. Bazı model ve ebat farklılıkları ile çeşitli seçenekler sunulmuştur. Uzunluk, genişlik ve körük ölçüleri her ürünün tanıtımı içinde yer alır.