Kargo firmalarının gönderilecek ürün ve malzemeleri en iyi şekilde, hiç bir zarara meydan vermeden alıcıya teslim etmeleri beklenir. Firma tarafından teslim alındığı andan itibaren sorumluluk altına girilir ve alıcıya teslim edildiği ana kadarki zamanda ortaya çıkabilecek her türlü hasar maddi ve manevi kayıplara yol açar. Kayıpların en önemlisi de müşterilerin güveninin kaybedilmesi halidir. Kargo poşeti satın alırken kalitesine dikkat etmeli kaliteli ürünü uygun fiyata almalısınız. eposet kaliteli kargo poşetlerini uygun fiyata bulabileceğiniz bir online ticaret sitesidir.

Tüm bu nedenlerle kargo firmaları gönderilerin güvenle ulaşımını sağlamaya yönelik hazırlanan kargo poşetleri kullanır. Çeşitli renk ve modellerde kargo poşeti imalatı yapan firmalar vardır. e-poset.com fiyat kalite performansı yüksek ürünler üreten ve müşteri odaklı çalışan imalatçı firmaların en önde gelenlerinden biridir.

Bu yazı ilginizi çekebilir. Kuruyemiş Ambalajları veya Poşetleri

Toptan Kargo Poşeti

Firmanın ürettiği kargo poşetleri içinde sektörde ihtiyaç duyulan her model bulunur. Çeşitli büyüklüklerde hazırlanan modeller şeffaf ya da mat, baskılı ya da baskısız, cepli ya da cepsiz gibi farklı özelliklerde firma ürün listesinde ulunur. 

Web sitesinden görüntülenebilen ürün çeşitleri toptan şekilde satışa sunulur. 100 adet, 250 adet ve 1000 adet gibi seçeneklerle satın alınabilir. Ürün adedi arttıkça daha ekonomik fiyatlar söz konusu olur.

Toptan kargo poşeti satın alırken aşağıdaki özelliklerden hangilerinin istendiğine dikkat edilmelidir:

  • Fatura konulacak şeffaf ceplerin varlığı
  • Ürünün şeffaf ya da mat özellikte oluşu
  • Alıcı ve satıcının adresi, iletişim numarası gibi bilgilerin yazılabileceği bölümlerin varlığı
  • Ürünün ebatları

Aranan her özellikteki kargo poşeti için güvenli ürün ve hizmete firmadan ulaşılabilir.

Kargo Poşeti Cepli

Korgo poşetleri tasarlanırken sektörün ve firmaların ihtiyaçları dikkate alınır. Gönderilerin faturası ile birlikte teslim edilmesi gibi gereklere uygun şekilde cepli kargo poşetleri de imal edilir. 

Bu cepler şeffaf özelliktedir. İçine konan faturaların rahatça okunması mümkün olur. Nakliye sırasında cep içinde bulunan faturalar kaybolma, ıslanma, yırtılma, yazılarının silinmesi gibi risklerden uzak kalır. Teslimat sırasında alıcı faturayı rahatça görür ve kontrolünü yapabilir. Cepli kargo poşetleri farklı model ve büyüklüklerde üretilir ve müşterilerin beğenisine sunulur.


Bu yazı ilginizi çekebilir. Kargo Poşeti İmalatı, Kaliteli Kargo Poşeti Nasıl Olmalı

E-ticaret Kargo Poşeti

E-ticaretin hızla yaygınlaşmasıyla işin niteliğine uygun kargo poşetlerine duyulan ihtiyaç da artmıştır. Bu tip alışverişlerde alıcılar e-ticaret firmalarından aldıkları ürünleri teslim anındaki haliyle değerlendirip iade ve değişim talebi oluşturduklarından güvenli ulaşım daha da önemli hale gelir. Özel tasarlanmış kargo poşetleri ile bu güvenlik maksimum seviyeye çıkarılabilir.

Sıvı ürünlerin dışarı sızmasını engelleyecek derecede sağlam ve güvenli olan ürün çeşitleri poşet içindeki ürünün de hava ve su gibi etkenlerden korunmasını sağlar. Poşetler yapışkan bantlarıyla kapatıldıktan sonra ancak yırtılarak açılabilir. Nakliye sırasında ürünün görünmesini isteyen firmalar şeffaf poşetleri tercih edebilir.

Renkli Kargo Poşeti

Kargo poşetleri genellikle şeffaf, gri ya da siyah gibi seçeneklerle üretilir. Ancak farklı renklerde üretim yapılması da mümkündür. Firmalar kendilerini temsil eden marka ve logolarına uygun renklerde poşet siparişi yapabilir. En kısa sürede üretim ve teslimat gerçekleştirilecektir.


Baskılı Kargo Poşeti

Firmaların kullanılacak kargo poşetlerinin üzerine kendilerini temsil eden marka, isim, logo, işaret, slogan gibi yazı ve işaretlerin basılmasını istemesi beklenen bir durumdur. Ürünlerin hem diğer firma ürünlerinden kolayca ayırt edilmesi hem de reklam yapılması bu tip baskılarla mümkün olacaktır. 

Renkli ya da siyah beyaz istenen her türlü baskı firma imkanlarıyla yapılabilir. Bunun için satın alma sırasında yetkililerle iletişime geçilerek talepte bulunulması gerekir.

Kargo Poşeti İmalatı

eposet'in imalat atölyelerinde her türlü kargo poşeti imalatı yapılır. Toptan kargo poşeti almak istiyorsanız satış personelimizle görüşebilirsiniz. sitemiz üzerinden kargo poşeti siparişi verebilirsiniz.

Poşet çeşitleri hakkında bilgi edinmek için bu blogdaki https://posetcesitleri.wordpress.com/ yazıları okuyabilirsiniz.