Özel olarak tasarlanan ve ürünün taşınması için kullanılan kargo poşetlerinin imalatını, güvenlik unsurunu ön planda tutarak gerçekleştirmekteyiz. İçerisine konulacak olan eşyanın güvenliğinin sağlanması için üretim esnasında her türlü faktöre dikkat edilerek üretilen kargo poşetleri, birçok kargo firması tarafından kullanılır. Ağzı yapışkanlı bant ile tasarlanarak eşyalar koruma altına alınır.


Kilitli Poşet Çeşitleri Kaliteli Kilitli Poşet Nasıl Olmalı öğrenmek için bu yazıyı okumalısın.


Kargo Poşeti İmalarında Dikkat Edilecek Konular

Bir kargo poşetinin üretim aşamasında dikkat edilmesi gereken bazı hususlar bulunur.

Bunlar içerisinde;

  • Poşetin güvenlik hususlarına uygun bir şekilde üretilmesi
  • Ağız kısmının yapışkanlı bir şekilde üretilmesi
  • Şeffaf ya da siyah poşetlerden birisi tercih edilerek yine güvenlik kısmının ön planda tutulması şeklinde sıralanabilir. Kargo poşeti üretiminde dikkat edilmesi gereken bu hususlar, kargo firmalarının da öncelikleri içerisinde yer alır.

Toptan Kargo Poşeti Fiyatları

Kargo firmaları kendi amblemlerinin yer aldığı poşetleri tarafımızdan toplu bir şekilde satın alarak daha uygun fiyat ile hizmet elde ederler. Ürettiğimiz kargo poşetlerinin hepsi aynı kalite ve standart ile üretildiği için, kargo firmaları da toptan alım yapar. Toptan kargo poşeti fiyatları için bizimle irtibata geçerek bilgi alabilirsiniz.

Şeffaf Kargo Poşetleri

Kargo poşetlerine yeni bir bakış açısı getiren ve müşterinin aldığı ürünü teslim almadan önce görmesini sağlayan şeffaf kargo poşetleri, birçok firma tarafından tercih edilir. Şeffaf kargo poşetleri de klasik poşetler gibi ağızları bantlı bir şekilde üretilir. Müşterilerimizin isteği doğrultusunda şeffaf kargo poşetlerimize seri numarası eklenir. Bu kargo poşeti türü işletmeler tarafından en çok tercih edilen modeldir.

Jelatin Opp Poşet Çeşitleri ve Jelatin Opp Poşetlerin Kullanımı Kaliteli Jelatin Opp Poşet Nasıl Olmalı öğrenmek için tıklayın.

Yapışkanlı Kargo Poşetleri

Kargo poşeti imalatı yapılırken en çok dikkat edilen unsurlardan biri poşetin yapışkanlı olmasıdır. İstenildiği zaman açılıp, istenildiği zaman kapanma özelliğine sahip olan bu poşetler, eşyayı koruma altına alır. Yapışkanlı kargo poşetleri kendi içerisinde çeşitlere ayrılır. Dayanıklı ve kullanışlı olmasından dolayı kargo firmaları tarafından tercih edilir. Yapışkanlı poşet imalatı firmamız bünyesinde gerçekleştirdiğimiz işlemlerden bir tanesi olup, toptan satın alım yapılabilir. Yapışkanlı kargolar eşyanın güvenliğini sağlamak adına üzerinde değişiklik yapılmasına olanak tanır.

Kargo Poşetlerinin Kullanım Alanları

Kargo poşetleri birçok alanda kullanılabilen oldukça pratik ürünlerdir. Kullanım alanları içerisinde;

  • Evler
  • Arabalar
  • Sokaklar
  • Nakliye işlemleri
  • İşyerleri gibi birçok alternatif bulunur.

İnsanın olduğu her yerde taşıma yapabilmek için kullanılabilen geniş çaplı bir üründür. Firmamız tarafından üretilen kargo poşetleri başta olmak üzere, diğer ürünlerimizin de sağlığa zararlı herhangi bir madde içermemesi birinci önceliğimizdir. İnsanların her türlü ihtiyacını e-ticaret siteleri üzerinden gidermeleri kargo poşetlerine olan ihtiyacı her geçen gün daha da fazla arttırır. İşletmelerin ve kişilerin eşyalarını ya da evraklarını kargo poşetleri ile birlikte güvenilir bir şekilde alıcıya ulaştırabilmeleri mümkün olur.

Kargo Poşeti Alma

İmalatını gerçekleştirdiğimiz kargo poşetlerini tekli ya da toplu bir şekilde satın alabilmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz. Baskısız ya da baskılı olmak üzere iki farklı şekilde üretimini sağladığımız kargo poşetleri, siparişinizin ardından en kısa sürede sizlere ulaştırılır.

Kargo Poşeti İmalatı

Kargo poşeti başta olmak üzere birçok poşet modelinin imalatını gerçekleştiren firmamız, alanında uzman ekibi ile sizlere hizmet sunar. Kargo poşeti imalatında dikkate aldığımız unsurlar ile beraber, kargo firmaları başta olmak üzere her müşterimize eşit hizmet anlayışı sunmaktayız. Ürettiğimiz kargo poşetlerini ister sınırlı sayıda, ister toptan satın alarak kullanabilirsiniz. Eşyaların güvenilir bir şekilde taşınması için gerekli olan bu poşetler, firmamız tarafından üretilerek sizlere sunulur.

Epoşet kargo poşeti imalatı yapmaktadır kargo poşeti ihtiyaçlarınız için bizi arayın - 0545 557 14 06 Ambalaj çeşitlerimiz için bu sayfaya göz atabilirsiniz