Her türden farklı şirket için ısmarlama çantalar yaratmayı seviyoruz ve çok çeşitli yiyecek ve içecek perakendecileri için çantalar yaptık. Markanızla basılmış şişe poşetler, paket yiyecekler için kağıt tezgah poşetleri veya mağazanızın tanıtımına yardımcı olacak ekolojik kumaş poşetler arıyorsanız, ihtiyacınız olan her şey bizde var. Konaklama, Restoran ve Cafe İşletmeleri İçin Baskılı Kağıt Torbalar ve Kese Kağıdı hakkında daha fazla bilgi edinmek için yazımızı okuyun


Kağıt tezgah poşetleri ve Kese kağıdı


Düz tezgah poşetlerimiz, kese kağıtları ve kağıt poşetler çeşitli boyutlarda ve beyaz veya kahverengi kraft ve beyaz yağlı kağıt seçenekleriyle gıda perakendecileri için mükemmeldir - bunların tümü elbette% 100 geri dönüştürülebilir. Taze yiyecekler servis etmek için paketler arıyorsanız, beyaz yağlı kağıt veya film önü seçeneklerinde yiyecek güvenli poşetlerimiz mükemmeldir. Ayrıca, ambalajlı tatlılar gibi daha küçük ürünlerin satışı için ideal olan tezgah çantalarına logonuzu veya markanızı basabiliriz.


Baskılı kağıt torbalar ve kese kağıtları


İşletmenizi tanıtmak istiyorsanız, ısmarlama kağıt torbalar, kağıt poşetler ve kese kağıtları markanızı göstermenin mükemmel bir yolunu sunar. Logonuzu gerçekten öne çıkarmak için tam, uçtan uca renkli çantalar yazdırabiliriz.  Özel boyutlar ve aralarından seçim yapabileceğiniz çok sayıda kaplama ve baskı seçeneği ile, özelliklerinize göre  tamamen kişiselleştirilmiş kağıt torbalar, kağıt poşetler, karton çantalar ve kese kağıtları sağlayabiliriz .

Bu yazı ilginizi çekebilir. Kese Kağıdı Çeşitleri Kese Kağıdı Nasıl Yapılır Nerelerde Kullanılır.

Toptan ve Ismarlama kağıt poşetler


Altı farklı renkte çeşitli şişe poşetleri stoklarız. Lüks çantalar, cam şişeleri taşımak için özel olarak tasarlanmıştır, güçlendirilmiş bir yapıya ve taşımayı kolaylaştırmak için halat uzunluğunda tutacaklara sahiptir. Ayrıca, seçtiğiniz bir tasarımı çantalara yazdırabiliriz veya tamamen ısmarlama bir çanta için uzman tasarımcılarımız, özel bir çanta tasarımı oluşturmak için sizinle birlikte çalışabilir.


 Ertesi gün teslimat mevcut

Depomuzda, ekspres teslimat ile sipariş edilebilen çok çeşitli toptan kağıt torba stoklarımızda bulunur ürünleri online sipariş edebilirsiniz . Eğer aceleyle düz kağıt torbalara ihtiyacınız varsa, çok çeşitli renk, boyut ve torba malzemeleri arasından seçim yapabilir ve bunları ertesi gün size en kısa sürede ulaştırabilirsiniz. online sipariş vermek veya bizimle iletişime geçmek için bize bu numaradan 05455571406 ulaşabilirsiniz.

Basit Kahverengi Kraft Kağıt Torbalar

Kraft kağıt torbalar , mevcut olan en yaygın çantalardan biridir. Çoğu mağaza ve market bu çantaları kullanır. Basit kahverengi Kraft kağıdından yapılırlar ve genellikle başka bir kağıt yaprağıyla güçlendirilmiş bir alt köşebent ile gelirler. Kraft kağıt torbalar çok dayanıklı değildir. Ancak, çantalar yıpranmadan önce birkaç kez tekrar kullanılabilirler. Ayrıca, Kraft kağıt torbalar çok kolay bir şekilde geri dönüştürülebilir.

Alt Tutam Çanta

Alt kısmı sıkıştırılmış kağıt torbalar zarflara benzer. Konik bir uca sahiptirler ve biri doldurduğunda diğer taraf açık kalır. Bu torbalar genellikle fırınlarda kullanılır. Sıkıştırılmış tabanlı torbalar ayrıca yağa dayanıklı bir iç astara sahiptir ve bu da onları kuru gıda maddelerini paketlemek için ideal çözüm haline getirir.

Fırın Kraft Torbalar

Çeşitli şekil ve boyutlarda gelen cam veya mum kaplı kağıt torbalar , fırın poşetleri ailesini oluşturur. Tuzlu krakerinizi veya çerezinizi saklamanıza izin veren küçük L-klasörü şeklinde olabilirler veya çerezleri paketlemek için kullanılabilecek bir zarf şeklinde olabilirler. İç astar, içindeki ürünün tazeliğini korur.

Bu yazı ilginizi çekebilir. Kurabiye Poşeti Nedir.

Poşet çeşitleri hakkında bilgi edinmek için bu blogdaki https://posetcesitleri.wordpress.com/ yazıları okuyabilirsiniz.