İçerisine unlu mamulleri koymak ve muhafaza etmek için üretilen poşetler kurabiye poşeti olarak tanımlanır. Özel günlerde gelen misafirlere vermek ya da sunum amacı ile de kullanılan bu poşetler, dik durabilme özelliği sayesinde market raflarında da yerini almıştır. Kurabiye poşeti sadece kurabiyeler için değil, pek çok farklı ürünün paketlenmesi için de kullanılabilir.

Toptan Kurabiye Poşeti Almak

Kurabiye poşeti imalatı yapan firmamız, müşterilerimizin isteği doğrultusunda tasarım ile çalışır. Doypack Ambalaj ürünlerimiz içerisinde yer alan modellerden herhangi birinin seçimi söz konusu olurken, reklam amacı ile baskılı tasarım isteyen müşterilerimize de hizmet vermekteyiz. Toptan kurabiye poşeti fiyatlarımız hakkında bilgi almak için bizimle irtibata geçebilir, ürün adedine göre fiyat alabilirsiniz.


Kurabiye Poşetinin Özellikleri ve Çeşitleri

Kurabiye poşetleri gıdaların daha uzun ömürlü korunması ve raf ömrünün uzun olması için üretilir. Genel özellikleri arasında;

-Hava almama

-Bantlı ya da yapışkanlı olarak üretilebilme

-Kilit özelliği sayesinde açıldıktan sonra yeniden kilitlenerek gıdanın tazeliğini koruma gibi avantajlar yer alır. Doypack ürünlerimiz sayesinde kurabiye poşetleri dik durarak estetik bir görünüm kazanmıştır.

Ambalaj çeşitlerimiz için detaylı bir içeriğe sahip bu sayfamızı inceleyebilirsiniz.

Kurabiye Poşeti Nedir?

Kurabiye poşeti içerisine her türlü unlu mamülün girebileceği, dışardaki hava ile bağlantıyı kesen bağlama şeklinin yer aldığı poşet türüdür. Firmamız bünyesinde hammaddesi değişkenlik göstermek üzere, istediğiniz ambalajlama ürünlerinden birini seçerek içerisine unlu mamül koyabilirsiniz. Kurabiye poşetleri özel davetlerde, evlerde ve market raflarında kendisine yer bulan ürünlerdir. Bir çok sektörün de tercihi olan kurabiye poşetleri, tarafımızca üretilir.

Kurabiye Poşeti Nasıl Yapılır?

Öncü bir yaklaşım sergileyerek ambalajlama ürünlerinin en son teknoloji ile üretimini sağlayan firmamız, kurabiye poşetlerinin üretiminde de çeşitli makinelerden destek alır. Müşterilerimizin istediği adet ve tasarım doğrultusunda üretimini sağladığımız kurabiye poşetleri, makineden çıktıktan sonra kullanıma hazır hale gelir. Daha sonrasında müşterimize bu ürünler kargolanarak sipariş süreci tamamlanmış olur. Kurabiye poşetleri baskılı ya da baskısız modeller doğrultusunda üretilebilir.

Kurabiye Poşetleri Nerelerde Kullanılır?

Kurabiye poşeti olarak geçen ürünlerimizin kullanım alanı oldukça geniştir. Adı her ne kadar kurabiye poşeti olarak geçse de, her türlü gıdanım muhafaza edilmesinde kullanılabilir. Kurabiye poşetlerinin kullanım alanları;

  • Paketleme
  • Depolama
  • Ürünün kullanım ömrünü uzatma
  • Market rafları
  • Evlerin mutfakları
  • Özel günler ve organizasyonlar başta olmak üzere çeşitlilik gösterir. Kurabiye poşetlerimizin üretimi esnasında en kaliteli hammaddelerden yararlanmaktayız.

Kaliteli Kurabiye Poşeti Nasıl Olmalı?

Kaliteli bir kurabiye poşetinin en önemli özelliği dışarıdan hava almamasıdır. Unlu mamüller çabuk bozulduğu ve bayatladığı için kurabiye poşetlerine ihtiyaç duyulur. Gıdanın hava ile temasını tamamen ortadan kaldıran bu poşetler sayesinde, daha uzun süre taze tüketim sağlamak mümkün olur. Market raflarında da açılmadığı sürece yaklaşık 2 sene bekleyebilen gıdalar için kurabiye poşetleri büyük bir önem taşır.

Baharat Poşeti Nedir Nasıl Yapılır Nerelerde Kullanılır? Kaliteli Baharat Poşeti Nasıl Olmalı? bilmek istiyorsanız linke tıklayın ve yazımızı okuyun

Kurabiye Poşeti Fiyatları

Kurabiye poşeti üretimini gerçekleştiren firmamız, bu ürünün fiyatlandırmasını yaparken çeşitli etkenlere bağlı olarak müşterilerimize fiyat çıkarır. Kurabiye poşetlerinin üretimine geçmeden önce müşterilerimizin istediği özel tasarım, baskılı ya da baskısız üretim, toptan adet miktarı gibi bir çok faktör fiyatı etkiler. 

Ürünün kalitesi ve hammaddesi de fiyatlandırmada etken olarak değerlendirilir. Kurabiye poşetlerimiz hakkında daha detaylı bilgi almak ve fiyat araştırması yapmak için bizimle irtibata geçebilirsiniz. Firmamız alanında uzman ekibi ile beraber sizlere en kaliteli hizmeti sunmak için özverili bir şekilde çalışır. Kurabiye poşetleri ve diğer ürünlerimiz ile ilgili tüm faaliyetlerimize web sitemiz üzerinden erişim sağlayabilirsiniz.